טיפות עיניים עם סטרואידים בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפות עיניים עם סטרואידים בהריון
    חגית
    01/02/2011

יש לי דלקת בעין, שהרופא אבחן כויראלית (לא היתה תגובה במשך כשלושה ימים לטיפול בטיפות אנטיביוטיות). רופא העיניים נתן לי מרשם לטיפות עיניים המכילות סטרואידים, שכן הדלקת גורמת לי לירידה בראיה וגם מתחילה להשפיע על העין השניה. הבעיה היא שאני בהריון, והרופא לא ידע אם מותר את התרופה הזו או לא. התרופה נקראת oflox col 0.3%. האם היא בטוחה לשימוש בהריון?
    אשמח לתגובה בהקדם כי העיניים ממש מציקות לי...
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפות עיניים עם סטרואידים בהריון - תגובה

אילן ללבניקוב
    02/02/2011

חגית שלום רב,

למיטב ידיעתי אין מניעה לקחת את הטיפות בהריון אך מומלץ לפנות למרכז הטרטולוגי. תוכלי להיעזר במידע הבא לגבי המרכזים השונים:

לפניכם רשימת מספרי טלפון של המרכזים הטרטולוגיים.

מכון טרטולוגי בירושלים - משרד הבריאות פרופ' אור נוי 02-6243669 02-6243663 שירות חינם
    ביה"ח בלינסון פרופ' מרלוב 03-9376911 שירות חינם. להשאיר הודעה אצל ברכה, העוזרת של מרלוב, והוא חוזר עם תשובה.
    מרכז הרעלות ביה"ח רמב"ם 04-8541900 גם מידע על חומרים מסוכנים. פועל 24 שעות ביממה.
    אסף הרופא "הריופון" ד"ר ברקוביץ 08-9779309 20 ש"ח לשיחה. מספקים מידע גם על תרופות טבעיות.

שבוע טוב ובהצלחה,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו