שלום רב..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב..
    מלכה
    04/02/2011

שלום רב.. אני לוקחת כבר 3 חודשים כדורי הרזיה בשם:slimor ורזית 10קילו.. בעקבות כתבה שפורסמה בעיתון האץ על כדורים מצמחיים שמובאים מפלורידה וחל איסור שימוש מפני שזה גורם למחלות סכיזופרניות.. רציתי לדעת אם זה באמת נכון או שזה סתם המצאה של העיתונים.כי אני ממש רוצה להמשיך לשתות אותם ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב..

הוספת תגובה

• שלום רב.. - תגובה

אילן ללבניקוב
    13/02/2011

מלכה שלום רב,

למיטב ידיעתי אין לצמחי המרפא הסיניים שבפורמולה תופעות לוואי כלשהן, אך אני לא ממליץ לקחת פורמולות מבלי להיוועץ במומחה בתחום הרפואה הטבעית כיוון שלעתים לצמחים הסיניים יכולות להיות אינטראקציות עם תרופות מסוימות ולאנשים מסוימים לא מומלץ לקחת אותם באופן לא מבוקר. למשל, במצבים של בעיות בכליות או בכבד, לחץ דם גבוה וכדומה לא מומלץ לקחת צמחי מרפא בלי יעוץ ממומחה בנטורופטיה בכדי למנוע תופעות לוואי מיותרות.
    ככל הנראה התופעות שציינת קשורות בתרופות מסוימות או במצבים נפשיים מסוימים. כדי להמשיך בטיפול הטבעי הייתי ממליץ לך להגיע לקליניקהליעוץ נטורופטי ואז ניתן יהיה לבדוק אם באמת הצמחים הללו טובים בשבילך,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו