הפסקת עישון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת עישון
    ישראל
    06/03/2011

שלום אילן, רציתי להודות לך. הגעתי אליך ליעוץ בשביל להפסיק לעשן. עכשיו לא נגעתי בסיגריה כבר יותר מחודשיים בזכות מה שנתת לי. רציתי לשאול, אני צריך לקחת עוד מהפורמולה?לפעמים אני מרגיש שאני רוצה סיגריה, אבל בעיקר כשאני רואה אחרים זה קשור? אה גם מאז שהפסקתי לעשן השיעול הכבד ששאלתי אותך עליו, גם פחת, אז תודה על העזרה שלך.

תודה ישראל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת עישון

הוספת תגובה

• הפסקת עישון - תגובה

אילן ללבניקוב
    06/03/2011

ישראל שלום רב,

קודם כל, כל הכבוד על המסירות לטיפול ועל ההתמדה הרבה שלך בלקיחת הפורמולות בזמן ולפי התוכנית שהרכבתי לך. זה החלק החשב ביותר בגמילה מעישון: הנחישות והדבקות במטרה שלשמה הגעת ליעוץ הנטורופטי. גירויים שונים עשויים לגרום לך חשק לעשן אך כפי שידוע לך ניחנת ביכולת רבה להתחמק מהפיתויים הללו ולהיות חזק בדרכך, ככל שתעסיק את עצמך במחשבות אחרות סיכוייך להצליח גדולים יותר אז הישאר חיובי וממוקד במטרתך להפסיק לעשן.

לגבי העישון, ככל שתתמיד בתוכנית ולא תעשן יותר כך הרגשתך הפיזית תשתפר והנשימה שלך תהיה יותר עמוקה ומלאה וצמחי המרפא שרקחתי עבורך יסייעו לך לטהר את דרכי הנשימה וכלי הדם שלך. כפי שידוע לך, פעילות גופנית כגון ריצה, הליכה או שחייה גם תורמת מאוד לבריאותך וגם מורידה מתחים וסטרס,

יישר כח!!!

אילן ללבניקוב,

רוקח ונטורופט מומחה,

מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו