רציתי לדעת קצת על ויטמינים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רציתי לדעת קצת על ויטמינים
    נחמה
    15/03/2011

אני מבינה שבתקופה האחרונה הויטמינים והרפואה האלטרנטיבית ממש נכנסה לאופנה.
    אני מתחילה לברר קצת על ויטמינים מפני שאחרי בדיקות הדם האחרונות שלי שיצאו לא משהו הרופא שלי המליץ לי לקחת קצת ויטמינים בנוסף לאכילה בריאה.
    אני לא כל כך מאמינה בכל הדברים האלה.
    מצאתי איזה פוסט של מישהי שכותבת על ויטמינים ועל האכויות שלהם.

תוכל להגיד לי אם זה באמת רציני? או שסתם עובדים עלינו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רציתי לדעת קצת על ויטמינים - תגובה

אילן ללבניקוב
    16/03/2011

נחמה שלום רב,

הרפואה הטבעית קיימת בעולם כבר אלפי שנים, עוד בתקופת יוון העתיקה ומצרים היו משתמשים בצמחי מרפא לריפוי מחלות וגם בסין משתמשים בה כבר שנים רבות. בארץ, תחום הרפואה המשלימה התחיל להתפתח כבר לפני 30 שנה אך צובר תאוצה בשנים האחרונות ויותר ויותר אנשים מאמינים בצמחי המרפא כתחליף טוב לתרופות ללא תופעות לוואי.

מנסיוני העשיר עם הרבה מטופלים בקליניקה, ניתן לעזור כמעט לכל סוג של מחלה על ידי איבחון אירידיולוגי מדויק שלאחריו ניתן להתאים למטופל תזונה אישית וצמחי מרפא אשר מחזקים את מערכות גופו הזקוקות לחיזוק.

הרבה אנשים שניסו טיפול תרופתי ונגרמו להם תופעות לוואי החליטו לנסות את צמחי המרפא והתוצאות לא איחרו להגיע והעיקר לא נגרם להם כל נזק כיוון שלצמחי המרפא אין תופעות לוואי,

שבוע טוב ובריא ופורים שמח,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו