אסטו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אסטו
    נילי
    26/03/2011

שלום, אני קיבלתי לפני 4 ימים תרופה בשם אסטו נגד חרדות ובעיות שינה, התחלתי לקחת אותה ועדיין אני לא נרדמת בלילה ,הרופא אמר לי שיש לכדור השפעה רק אחרי שבועיים,
    רציתי לשאול אם יכול להיות שיעברו לי התופעות כמו קושי להירדם והחרדות בלי שאקח תרופה זאת? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אסטו

הוספת תגובה

• אסטו - תגובה

אילן ללבניקוב
    30/03/2011

נילי שלום רב,

ראשית כל, הגוף שלנו הוא הרופא הכי טוב של עצמו והוא יודע טוב יותר מכל איש מקצוע אחר בתחום מה טוב לנו לבריאותנו, כך שבדרך כלל התופעה של קשיי הירדמות אמורה להיפתר מעצמה עם הזמן. לעתים יש צורך בחיזוקים מן הטבע כדוגמת צמחי מרפא ו/או הומיאופטיה אשר משפרים בצורה מהירה ויעילה את איכות השינה ומשרים שינה ללא כל תופעות לוואי.

מנסיוני העשיר עם הרבה מטופלים, ניתן בהחלט לסייע לך על ידי איבחון אירידולוגי מדויק ולמצוא את הסיבה האמיתית לקשיי ההירדמות שלך ולאחר מכן ניתן יהיה להתאים לך תזונה אישית וצמחי מרפא מצוינים אשר מסייעים לישון בצורה טבעית וללא כל תופעות לוואי שינה טובה ועמוקה,

אשמח לעמוד לרשותך,

שבוע טוב ובריא,

אילן ללבניקוב,

רוקח ונטורופט מומחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו