אטופן ודיכאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אטופן ודיכאון
    אור
    01/04/2011

שלום,
    הייתי רוצה לדעת האם יתכן שאטופן גורם לדיכאון? יש לי בתקופה האחרונה כאבים ובעבר הרופא נתן לי מרשם לאטופן 400 מיליגרם פעמיים ביום. השבוע חזרתי לקחת את התרופה ובמקביל אני מרגישה תחושת דיכאון שאין לה הסבר, התחלתי לתהות אם יש קשר.
    אשמח לקבל התייחסות , האם להמשיך ליטול את התרופה או להפסיק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אטופן ודיכאון

הוספת תגובה

• אטופן ודיכאון - תגובה

אילן ללבניקוב
    05/04/2011

אור שלום רב,

האתופן (אתודולאק), היא תרופה נוגדת דלקת לא סטרואידית המשמשת לטיפול בתסמינים של דלקת פרקים ניוונית ולהקלה על כאבים עזים.

כמו לכל תרופה כך גם לאתופן תופעות לוואי משלה והן נובעות מהפרעות במערכת העיכול. תופעות לוואי נוספות כוללות סחרחורת ופריחה.

לא ידוע לי על דיכאון כתוצאה משימוש באתופן אך תמיד יש פעם ראשונה ולכן הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל שלך לגבי המשך הטיפול.

בכל מקרה, ניתן בהחלט לסייע לך על ידי יעוץ נטורופטי מתאים ופורמולות של צמחי מרפא כולל קרם טבעי אשר משפרים פלאים את המצב ומונעים כאבים כמו גם משפרים את מצב הרוח בצורה טבעית וללא כל תופעות לוואי,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

0528077713

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו