אמביין CR ומוסקול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמביין CR ומוסקול
    אריאל
    04/04/2011

אני לוקח אמביין CR לשינה(לא כל יום).לכאבי שרירים אני לוקח מוסקול(בשעת הצורך-לא קבוע).האם אפשר לקחת את שני הכדורים ביחד? האם יש חשש לתגובות בין תרופתיות? בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמביין CR ומוסקול

הוספת תגובה

• אמביין CR ומוסקול - תגובה

אילן ללבניקוב
    05/04/2011

אריאל שלום רב,

טוב עשית שפנית אלי ליעוץ רוקחי/נטורופטי כיוון שישנה אינטראקציה בין 2 התרופות שעלולה לגרום לתופעות לוואי במערכת הנשימה ובעירנות הכללית, בעיקר שאנשים מבוגרים. יש להיזהר בנהיגה ובפעולות הדורשות ריכוז וחשיבה.

הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול ובכל מקרה ניתן לקחת במקביל צמחי מרפא אשר מסייעים רבות גם לכאבי השרירים וגם לשינה בצורה טבעית וללא כל תופעות לוואי,

אשמח לעמוד לרשותך גם בכך,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

0528077713

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לקבל ממך יעוץ לגבי תחליפים

אריאל
    06/04/2011

תודה על תשובתך.
    אודה לך מאד אם תציין תחליפים צמחיים לאמבייןCR +מוסקול.

בתודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לקבל ממך יעוץ לגבי תחליפים - תגובה

אילן ללבניקוב
    07/04/2011

אריאל שלום,

ישנם צמחי מרפא מצוינים המסייעים לשינה רגועה וטובה, הייתי ממליץ לך לקחת טיפות טבעיות הנקראות סטרס סטופ של חב' טינקטורה טק. הן מכילות צמחי מרפא מצוינים המסייעים רבות בהרגעה ובשינה. יש לקחת 10 טיפות 3 פעמים ביום בקצת מים או מיץ ובלילה לוקחים 30 טיפות לשינה.

לגבי הכאבים, הייתי ממליץ לך לנסות קרם הנקרא נו דול המכיל צמחי מרפא המטפלים בדלקות וכאבי שרירים. ניתן גם לקחת טיפות הומיאופטיות יעילות ביותר הנקראות טראומיל של חב' HEEL. יש לקחת 10 טיפות כל 3 שעות לטיפול עד שהכאבים חולפים, למניעה לוקחים 10 טיפות 3 פעמים ביום בקצת מים,

שבת נהדרת,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו