התאמת כדורי הרגעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התאמת כדורי הרגעה
    ני
    11/04/2011

בני בן 20 ולא היה מעולם במערכת יחסים עם בחורה מכל הבחינות מכיוון שיש לו בעיה של לחץ רעידות ודפיקות לב חזקות הזעה וקשיים בלפתח שיחה ומחששות להיות בסיטואציה עם בחורה שמוצאת חן בעיניו .
    אני חושבת שאולי לפני מפגש עם בחורה על מנת להרגע ולא לחשוש ממפגש זה כדאי לו לקחת כדור הרגעהו כדי שיוכל לזרום במפגש עם בחורה ללא כל חששות לחצים פחדים ומחשבות על כל מילה או צעד שהוא צריך לעשות ולהיות יותר משוחרר.
    אודה לך אם תוכל להמליץ לי על כדור הרגעה מתאים לענין זה.
    בתודה
    נין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התאמת כדורי הרגעה

הוספת תגובה

• התאמת כדורי הרגעה - תגובה

אילן ללבניקוב
    11/04/2011

שלום רב,

ניתן בהחלט לסייע לבנך בחיזוק הביטחון העצמי כולל מניעת הלחץ והסטרס בצורה טבעית וללא כל תופעות לוואי. ישנם מוצרים רבים וטובים שעשויים לסייע לו, אך הייתי ממליץ לו לעבור יעוץ נטורופטי כדי להתאים לו באופן אישי את צמחי המרפא המתאימים לו ביותר.

בכל מקרה בתור עזרה ראשונה, הוא יכול להשתמש בטיפות טבעיות של חב' טינקטורה טק הנקראות סטרס סטופ, יש לקחת 10 טיפות 3 פעמים ביום למשך מספר ימים ואז לפני הפגישה הוא יכול לקחת עוד 20 טיפות בקצת מים או מיץ,

בהצלחה ושבוע נפלא ובריא,

אילן.

0528077713

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו