תופעות לוואי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות לוואי
    נתי
    25/12/2007

שלום רב.
    אני נתי הייתי מטופלת במודאל ולאחר כמה חודשים התחילו לי תופעות לוואי עם הלשון,הלסת והפה,
    רעידות ברגליים. הלכתי לפסיכאטר והוא החליף לי את התרופה ממודאל לריספדל גם זה לא עזר,
    ניסינו אח"כ דקינט זה רק החמיר את המצב. אח"כ נשארנו עם ריספדל 1 בלילה. התופעות לוואי נמשכו מה שגרם לי לפסיכוזרפיה וכתוצאה מכך לאישפוז ששם נתנו לי סרוקאל 100 מ"ג פעם אחת ביום וסרוקאל 100 מ"ג פעם אחת בלילה ולתופעות לוואי נתנו לי פראטן (ארתן)והוסיפו לי רסיטל פעם אחת בבוקר. הבעיה היא שעדיין ממשיכות התופעות לוואי של הלסת הפה הלשון מה אפשר לעשות ? ואיך אפשר לטפל בסיכופרניה ? האם יש מצב שהיא תעלם כליל ותחלוף ממני ?

אשמח עם תעזרו לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעות לוואי

הוספת תגובה

• תופעות לוואי

ניצן פרימור
    25/12/2007

נתי שלום
    על פי תיאורך, נראה שהטיפול בך נעשה בצורה המקצועית ביותר ומבוסס על התכשירים הטובים ביותר הקיימים לטיפול במצבך.
    על פי רוב, תופעות הלוואי שציינת, מאפינות את התחלת הטיפול בתכשירים אלו והולכות ומתמעטות במהלך השימוש עד העלמותן.
    יש לקוות שתופעות הלוואי תחלופנה לחלוטין במהרה.
    רפואה שלמה
    ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו