מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נא עזרתך, כאב וסבל גדולנ'22/04/2011
שלום, שמח על הפורום הזה,
מתנצל מעט על האורך ואודה לכל עזרה
אתן מעט רקע,
אני בחור בן 33 בריא עד לפני שנה בדיוק,
לפני כשנה נפלה עליי מקרה שגרם לסבל שקשה לתאור,
כנראה בעקבות טיפול שיניים, נותרתי יומיים לאחריו עם כאב שיניים/חניכיים/לסת... כמעט רצוף כל היום כבר במשך שנה.
רצתי בין עשרות רופאים מרפאות, פה ולסת, נוירולוגים ומרפאת כאב.
האבחנה - כאב נוירופטי, כנראה בעקבות טיפול שיניים.
בעקבות טיפול זה החלתי עם אלטרולט, 10 מ"ג ואח"כ , כשלא עזר, הוסיפו לי ליריקה 400 מ"ג.
התרופות לא עזרו מאוד לכאבים, אבל תרמו קצת לשינה, אולי לתחושת רוגע וכו'.
(לדעתי הליריקה יותר מהאלטרולט).
בחודשיים האחרונים, ללא העלאה במינון הליריקה, התגברה אצלי תחושת טשטוש וחוסר אורייאנטציה , + החל דימום כל יציאה בשירותים .(נבדקתי ע"י כירורג ששלל משהו חיצוני).
הנוירולוגית טענה כי לא ידוע לה על תופעה של דימום מליריקה, אך אחרי בדיקתה הנוספת , ביקשה שאפסיק מיידית את התרופה.
מה שקרה בשבוע האחרון - שעשיתי טעות (אני מודה ויודע) והפסקתי הן את האלטרולט והן את הליריקה ביחד. את הליריקה חזרתי ליטול בלילה , רבע מינון , 100 מ"ג.
ובימים האחרונים כואב לי כל הגוף, בטן כואבת עם כאבים ממש עד הרגליים, ישבן, צד הגוף, ... לא מצליח כמעט לשבת על כיסא או לישון (זה לא היה לי בחייים כאבים בגוף !!)
שאלותיי :
1. האם ידוע על תופעת לוואי של דימום רקטלי מתרופות כגון ליריקה או אולי אלטרולט ?
2. האם שאר התופעות , כמו כאבי שרירים בכל הגוף , כאבי בטן, מפשעה, יכולים להיות מהפסקה של תרופות ? האם זה הפיך ? וכמה זמן עד שהגוף יתנקה מהסימפטומים ? ימים ? שבועות ?
הרופאים לא מכירים ממש את התרופות ויודעים להגיד, ומקריאה שלי באתרים חו"ליים ברשת, אני רואה שאפשר לקשר כל תופעת לוואי לכל תרופה.
אודה מאוד מאוד לעזרתך...
וכן כל מי שיכול ויודע על כאב עצבי מטריף באזור השיניים, שנמשך ונמשך , ויש לו ישועה, אודה לו מאוד שכן הסבל קשה מנשוא , המייל שלי מצורף
[email protected]
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא עזרתך, כאב וסבל גדול - תגובה
אילן ללבניקוב28/04/2011רון שלום רב,
צר לי לשמוע על כאביך אך אל ייאוש כיוון שלדעתי ניתן לעזור לך על ידי הרפואה הטבעית.
לגבי תופעות הלוואי, הן אכן יכולות להופיע בעקבות נטילת התרופות שציינת וגם עם הפסקתן.
הייתי ממליץ לך להגיע ליעוץ נטורופטי כיוון שכך ניתן יהיה לדעת מהי הסיבה האמיתית לכאביך ולהתאים לך תזונה אישית וצמחי מרפא כולל הומיאופטיה המסייעת רבות במצבי כאב חזקים( ניתוחים, שברים, כאבי שרירים ופרקים וכדומה),
אשמח לסייע לך גם בכך,
שבת שלום והרבה בריאות,
אילן.
0528077713* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?