פרדניזון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרדניזון
    אירית
    03/05/2011

אני סובלת מתכיפות במתן שתן כבר שנה בדיקות כולל ציסטוסקופיה תקינות.
    עקב דלקת במפרק קבלתי פרדניזון 40 מ"ג שלושה ימים,אח"כ 10 מ"ג יומיים ואח"כ שבועיים במינון של 7.5 מ"ג.
    קראתי שתרופה זו גורמת לתכיפות במתן שתן ואכן יש ליתכיפות ואני לא יודעת עם זה מהתרופה או ממצבי הטבעי.
    האם זה חולף עם הפסקת התרופה?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרדניזון

הוספת תגובה

• פרדניזון - תגובה

אילן ללבניקוב
    04/05/2011

עינב שלום רב,

במינון נמוך פרדניזון כמעט שאינו גורם תופעות לוואי מטרידות. עם זאת, מינונים גבוהים הניתנים לתקופות ממושכות עלולים לגרום תופעות לוואי כגון קשיי עיכול, קושי להירדם, שינוים במצב הרוח, חולשה ונזק לעצמות, אגירת נוזלים, פצעי בגרות (אקנה), סוכרת, התעגלות הפנים, צמיחה מוגברת של שיער ויתר לחץ דם.

אין להפסיק בשום אופן את הטיפול בבת אחת ללא ייעוץ רפואי כאשר נוטלים פרדניזון במשך יותר משבועיים.

ייתכן והגברת מתן השתן קשורה בתרופה אך יש לבדוק גורמים נוספים כמו דלקות בדרכי השתן וכדומה.

בכל מקרה הייתי ממליץ לך להגיע ליעוץ נטורופטי בקליניק שלאחריו ניתן יהיה לדעת בוודאות מה בגורם למתן השתן ובעיות הפרקים שלך ולהתאים לך תזונה אישית וצמחי מרפא מצוינים כולל קרם טבעי לכאבי פרקים ללא כל תופעות לוואי כמו גם לנקות אתמערכת הדם שלך מהפסולת והרעלים,

אשמח לעמוד לרשותך,

שבוע טוב ובריא,

אילן ללבניקוב,

רוקח ונטורופט מומחה.

0528077713

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו