מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרופות וטיפול טבעיכפיר16/05/2011
שלום רב,
בן 29 סובל ממצבי חרדה דיכאון ובעטיים קשיי שינה והירדמות.
מטופל בציפרלקס 20 מ"ג. קלונקס 0.5 לפי הצורך.
לאחרונה החמרה במצב הרגשי . .
בעבר חליטות תה קמומיל חזקות [1 כף] או חליטות טיליה+מליסה ופסיפלורה סייעו להרגעה לקראת שינה.
בייעוץ נטורופתי שלקח בחשבון קשיים אלו וקשיים נוספים [עיכול ונשימה אך אין קשר לקשיי השינה]. הומלץ על :
בבוקר B12,B+C STRESS,פטריית כח יפאניות ]עקב מחלה ויראלית עם עייפות וחולשה לאחר המחלה], בערב אומגה 3+ חליטות תה.
זה בנוסף לתפריט תזונה אישי.
לאחרונה הנטורופתית בודקת אפשרות להוסיף גאבא ורודיולה, היא בודקת זאת מול גורמים מקצועים מאחר ואין תשובה חד משמעית בנושא...
מה ההמלצה הרוקחית - בהתחשב בתרופות הניטלות לתוספי תזונה או צמחים שאינם מתנגשים עם תרופות אלו?
אני לא חושב שקלונקס הוא פתרון לטווח הארוך ליותר משבוע ... אך מצד שני השינה לא מגיעה ויש מעגל קסמים של עייפות יום קשיי התעוררות, עייפות מצב רוח ירוד וחוזר חלילה עם מצב חרדתי.
מניסיון העבר, איני רוצה לחזור לביקורת אצל הפסיכיאטר שיציע כבעבר על טיפול קבוע בקלונקס בלילה וSOS ביום. אני מתקשה לתת אמון בגישה כזו שיש בה סיכון בטווח הארוך ועייפות בטווח הקצר [לאחר חלוף המשבר או ההחמרה]..
כיצד גאבא עובדת אםשר אינה עוברת BBB.?
ושאלה אחרונה, מה דעתך על האמירה של הפסיכיאטר שמי שמתמכר לקלונקס הוא מי שיש לו נטייה להתמכרויות ולא כל אחד מתמכר לתרופה? אולי על התמכרות הוא צודק, אבל על תלות נראה לי שהוא טועה, כי לעתים אני צריך יותר מ0.5 ליממה [הוא אישר בעיתות משבר להשתמש עד 1.5 מ"ג מעולם לא הייתי צריך יותר מ0.75-1מ"ג ליממה]
האם יש חלופה לקלונקס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות וטיפול טבעי - תגובה
מיה טל16/05/2011יש חלופות רבות לקלונקס, אך רק הרופא שלך שעוקב אחריך יכול להציע לך.
אני מאמינה גדולה בפעילות גופנית וממליצה לך להתחיל בהליכה לפחות חצי שעה ביום. פעילות זו תורמת לשיפור רב במצב הנפשי והבריאותי.
אנא שאל את הנטורופטית שלך והרופא האישי על תוספות כמו רסקיו, אנא אל תיקח ללא אישורם של השנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?