בלוטת מגן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלוטת מגן
    נטע
    19/05/2011

אני סובלת מתת פעילות של בלוטת מגן כ-10 שנים, לוקחת אלטרוקסין לפי תוצאות בדיקות דם.
    עד עכשיו התוצאה הייתה לא רעה ולקחתי 100 מ"ג ביום כל יום.
    עכשיו התוצאה שלי קרובה ל10.5, מאד שמנתי והרופאה אמרה לי לקחת 150 מ"ג כל יום.
    ברצוני לשאול מדוע יש השמנה כשהבלוטה לא תקינה? ותוך כמה זמן יורדים במשקל אחרי שלוקחים את הכדורים כסדרם?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלוטת מגן

הוספת תגובה

• בלוטת מגן - תגובה

אילן ללבניקוב
    20/05/2011

דרורית שלום רב,

תת-פעילות של בלוטת התריס גורמת להאטה בחילוף החומרים בגוף, ולכן יש נטייה של הגוף לצבור נוזלים ונטייה להשמנה. הטיפול בתרופה נועד לתקן את ההפרעה התפקודית של הבלוטה, וכך גם את תסמיני תת-הפעילות, שצריכים להיעלם. לפיכך את אכן לא אמורה להשמין, אם באמצעות התרופה חזרו תפקודי הבלוטה לנורמה.

עלייך להיות במעקב אחר תפקודי הבלוטה על מנת להיות בטוחה שכעת את מאוזנת. לשם כך עלייך לגשת לרופא המשפחה. מובן שהשמנה אינה קשורה רק לתת-פעילות של הבלוטה ולכן חשוב לעבור יעוץ נטורופטי כדי להתאים לך תזונה נכונה כולל צמחי מרפא המשפרים פלאות את פעילות הבלוטה כולל את חילוף החומרים ומסייעים בירידה במשקל בצורה טבעית,

שבת נהדרת והרבה בריאות,

אילן ללבניקוב,

רוקח ונטורופט מומחה,

מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.

0528077713

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו