בירור.זיכרון וכדורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בירור.זיכרון וכדורים
    פסיכודאלית
    24/05/2011

הנני נוטלת פריזמה (פרוזאק),רסיטל,ציפרלקס,סטילנוקס. ברצוני לדעת אם ידוע שתרופות אלה עלולות לפגוע בזיכרון. (בעבר נטלתי קלונקס והתברר לי שקלונקס פוגע בזיכרון)
    חשוב לי לדעת,כיוון שהפסקתי את נטילתן כי הובהר לי שהן עלולות לפגוע בזיכרון.
    אני בעלת OCD על גבול הפסיכוזה,ודיכאון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בירור.זיכרון וכדורים

הוספת תגובה

• בירור.זיכרון וכדורים - תגובה

אילן ללבניקוב
    24/05/2011

שלום רב,

טוב עשית שפני אלי ליעוץ רוקחי/נטורופטי כיוון שישנן מספר אינטראקציות בין התרופות שנטלת וככל הנראה השפעתן ותופעות הלוואי מורגשות אצלך גם כעת.

ישנה אינטראקציה בין הפריזמה לבין הסטילנוקס, הציפרלקס והרסיטל. האינטראקציה עשויה לגרום לתופעה הנקראת סינדרום סרוטונין היכול להתבטא בבעיות עירנות, פגיעה בריכוז, בלבול, כאבי בטן, רעד, לחץ דם גבוה ודופק מואץ.

גם בין שאר התרופות יש אינטראקציה העשויה לגרום לך לתופעות של חוסר ריכוז ובלבול וחשוב להיוועץ ברופא המטפל לגבי כך.

הייתי ממליץ לך לשלב בטיפול גם יעוץ נטורופטי הכולל תזונה נכונה לשיפור הריכוז והזיכרון וצמחי מרפא המחזקים את פעילות המוח כמו גם מסייעים רבות בשיפור מצב הרוח ובהרגעה בצורה טבעית וללא תופעות לוואי,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו