כאב אוזניים אחרי עקירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב אוזניים אחרי עקירה
    אילן ללבניקוב
    25/05/2011

שלום רב
    עשיתי עקירה לפנ כשבוע ומאז נוצר לי כאב נוראי באוזניים,כאב בלתי נסבל. הייתי אצל הרופא אף אוזן גרון והוא אמר לי שהכאב באוזניים נולר עקב העקירה והוא מקרין גם לגרון (היה לי גם קצת כאבי גרון) ולכן הוא נתן לי לקחת את הכדורים אתופן xl 600 שהבנתי שזה כדור מאוד חזק. אני לא זוכרת מהי הכמות שהוא אמר לי לקחת..האם לסיים את כל החפיסה? שזה אומר עשרה כדורים..? ושאלה נוספת..בהוראות כתוב שאסור לעשן והיה קשה לי לא לעשן ועישניתי שתי סגריות מה הסיכוי שזה יגרום לי לאולקוס.(לקיב קיבה)? האם עישון הסיגריות יהווה לי כעת בעייה חמורה בקיבה? אני פוחדת אשמח לתשובה
    תודה דורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב אוזניים אחרי עקירה

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

מיה טל
    25/05/2011

שלום שרון
    אתופן 600 מ"ג לוקחים פעם ביום על קיבה מלאה.
    בהחלט אין צורך לסיים את החפיסה.
    אולי תראי בארוע זו הזדמנות מצוינת להפסיק לעשן - זו רק שאלה של כח רצון!
    מיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

אילן ללבניקוב
    25/05/2011

דורית שלום,

ראשית כל הייתי ממליץ לך לטפטף טיפות הומיאופטיות הנקראות טראומיל טיפות אזניים, ניתן לטפטף 2 טיפות 3 פעמים ביום לטיפול ומניעת כאבי אזניים.

האתופן הוא כדור חזק יחסית נגד כאבים ולכן לא מומלץ להשתמש בו יתר על המידה אלא רק כאשר יש כאבים ולהפסיק כשהכאבים חולפים. חשוב לקחת אותו לאחר הארוחה בכדי למנוע תופעות לוואי במערכת העיכול.

לגבי העישון, אני תמיד ממליץ לנסות להפסיק לעשן כדי לשמור על הבריאות באופן כללי. העישון עשוי לגרום לתופעות לוואי במערכת העיכול כולל חומציות יתר ולכן מומלץ שלא לעשן בזמן נטילת תרופות חזקות כמו האתופן וכדומה.

לדעתי לא אמור להגרם לך נזק בקיבה מ-2 סיגריות אך אם את חשה חומציות יתר בקיבה תוכלי להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו