מוקסיפן פורטה 250

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוקסיפן פורטה 250
    רוני
    01/06/2011

שלום.

אני בת 26. ומשקלי 48 ק"ג.
    בעקבות דלקת מעל לשן שנשברה והתנפחות של החניכיים והלחי, הרופא רשם לי מוקסיפן פורטה 250. אני לא בולעת כדורים ולכן התרופה נרשמה לי בנוזל עם הוראה ליטול אותה 3 פעמים ביום במינון של 5 ml בכל פעם.

שאלתי: האם המינון שנרשם לי אינו נמוך מידי? זה נראה כמו מינון שרושמים לילדה בת 5. האם כפית של 5 ml שוות ערך לכדור, או שהרופא טעה ב"תרגום"?

אני שואלת כיוון שלאחר יומיים של נטילת התרופה, אני לא מבחינה בשום שינוי, אפילו לא הקטן ביותר. מעבר לכך, הדלקת הזאת כבר פקדה אותי בעבר ואז למיטב זכרוני נרשם לי מינון גבוה פי 2 לפחות.

אשמח לתושבה בהקדם.
    תודה,
    רוני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוקסיפן פורטה 250

הוספת תגובה

• מוקסיפן פורטה 250 - תגובה

אילן ללבניקוב
    02/06/2011

רוני שלום רב,

לגבי מינון התרופה לא ניתן לדעת מה הייתה כוונתו של הרופא והאם המינון מתאים לך, את זאת ניתן לדעת רק לאחר התיעצות עם הרופא המטפל שרשם לך את האנטיביוטיקה.

בכל מקרה, ניתן בהחלט לסייע לך בחיזוק מערכת החיסון בצורה טבעית על ידי צמחי מרפא המונעים דלקות ומטפלים בזיהומים בצורה טבעית וללא כל תופעות לוואי,

שבת נהדרת,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו