מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שילוב בין רסיטל ואטופן 400צילה17/06/2011
שלום טלי
אני לוקחת רסיטל במינון 20 מ"ג, כל יום. האם אני יכולה לקחת כדור להפגת כאבים ממשפחת הארטופן. יש לי בבית etopan 400 והאורטופד אמר לי שאסור לשלב בין השניים ולעומתו הרוקח אמר לי שאין בעיה כלל.
מהי התשובה הנכונה. אני זקוקה למשהו נוגד דלקות, שיקל עליי בכאבים בגב ובברך, כאבים שנובעים מדלקת בשני המקומות. עשיתי מיפוי עצמות.
אשמח מאוד לקבל תשובתך למייל שלי.
הרבה תודות מראש
צילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב בין רסיטל ואטופן 400 - תגובה
טלי אנגור20/06/2011כל הכדורים ממשפחת ה NSAID אסורים בשילוב עם רסיטל מחשש לדימומים.
בברכה,
מגר' טלי אנגור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילו כדורים כן ניתן לקחת?
צילה20/06/2011טלי, אילו כדורים אני כן יכולה לקחת במקום הכדורים ממשפחתNSAID.? לא האורטופד ולא הרופאה נתנו לי מענה. אני זקוקה לכדור שיטפל בדלקת גם בברך וגם בגב. בעבר לקחתי ארטופן וזה עזר לי מאוד, אבל לא לקחתי רסיטל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילו כדורים כן ניתן לקחת? - תגובה
אילן ללבניקוב21/06/2011צילה שלום רב,
לגבי טיפול תרופתי חשוב להיוועץ ברופא המטפל כדי למנוע אינטראקציות בין תרופתיות.\
ניתן כמובן לשלב בטיפול גם טיפות הומיאופטיות הנקראות טראומיל של חב' HEEL, יש לקחת 10 טיפות כל 3 שעות בקצת מים עד לשיפור המצב. לאחר מכן, לוקחים 10 טיפות 3 פעמים ביום למניעת דלקות וכאבים. אני גם ממליץ לך על קרם טבעי הנקרא נו דול של חב' נוה, ניתן למרוח 3-4 פעמים ביום לטיפול ומניעת כאבי שרירים ודלקות פרקים,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן ניתן להשיג את התרופות?
צילה21/06/2011אילן בוקר טוב
המון תודות על התשובה המפורטת. היכן ניתן להשיג את התרופות שציינת?
האם גם לגבי התרופות שהצעת, אני צריכה להתייעץ ברופא או שאני יכולה להסתפק בתשובתך המושקעת והמפורטת?
אגב, אין לי דלקת פרקים. הדלקת בברך נגרמה כתוצאה מנפילה על מדרכה.
עשיתי מיפוי עצמות וזה מה שנמצא.
מה שקורה בגב אצלי. לפני 16 שנים עברתי ניתוח פריצת דיסק מוצלח מאוד וחזרתי לתפקוד מלא, אבל בעקבות מאמץ יש לי בגב כאבים שמקרינים לירך. לדעתי זו דלקת, כי חוויתי זאת כבר במהלך השנים מדי פעם אחרי מאמץ: התעמלות, הרמת שקיות כבדות וכו'. הכאבים הם רק במצב של שכיבה.
האם אפשר לקבל גם את הטלפון שלך??
המון תודות ואשמח, אם תענה לי ישירות למייל שלי, המצוין למעלה.
צילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן ניתן להשיג את התרופות? - תגובה
אילן ללבניקוב21/06/2011צילה שלום רב ותודה על המשוב החיובי.
אשמח לענות לך למייל, אנא צייני את כתובת המייל שלך ואענה לך בהקדם.
המשך יום נעים והרבה בריאות,
אילן ללבניקוב,
רוקח ונטורופט מומחה.
טל': 0528077713* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאילן
צילה21/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?