אלרגיה לאדקס פורטה...הצילו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לאדקס פורטה...הצילו
    מור
    21/06/2011

שלום,
    אני בת 29 סובלת מאסטמה. לפני שבועיים קמתי כואבת ודואבת ושתיתי תה ואחריו לקחתי אדקס פורטה, לאחר מספר דקות קיבלתי התקף אסטמה וכמה דקות אחרי שההתקף נרגע מהמשאף הבחנתי בפריחה על כל הגוף...התנפחו העיניים בקיצור שישו ושימחו וקיבלתי זריקה לטוסיק.
    שאלתי היא: מאילו תרופות עליי להזהר עכשיו? ואילו משכחי כאבים אני כן יכולה לקחת? אני סובלת מכאבי מחזור וגב קשים,חייבת לפעמים כדור שיעזור...
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אלרגיה לאדקס פורטה...הצילו - תגובה

אילן ללבניקוב
    21/06/2011

מור שלום רב,

ככל הנראה את רגישה לחומר איבופרופן המצוי גם בתכשירים:נורופן, אדוויל, איבופן וכדומה. ולכן רצוי שלא תשתמשי בחומר פעיל זה. הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המשפחה לגבי המשך הטיפול כיוון שתכשירים כגון אקמול, דקסמול וכדומה מכילים חומר פעיל שונה אך מאותה המשפחה(NSAID'S) ולכן רצוי להיוועץ ברופא לפני השימוש בהם כיוון שיתכן ואת רגישה גם אליהם. בכל מקרה ניתן בהחלט להסתייע בטיפות הומיאופטיות הנקראות טראומיל של חב' HEEL, יש לקחת 10 טיפות כל 3 שעות עד לשיפור המצב ולמניעה לוקחים 10 טיפות 3 פעמים ביום בקצת מים לפני הארוחה. ישנם צמחי מרפא מצוינים המפחיתים משמעותית את הכאבים שציינת כמו גם לטיפול באסטמה בצורה טבעית(קורנית,אוניה דה גאטו, אכילאה ועוד) וללא כל תופעות לוואי,
    להפחתת כאבי הגב ניתן להשתמש בקרם על בסיס טבעי הנקרא נו דול והוא מצוין לטיפול בכאבי שרירים ולמניעת דלקות,

אשמח לעמוד לרשותך,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

0528077713

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו