מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לוסקגדי27/06/2011
שלום,
אני נוטל Plavix, Cartia, Bezafibrate, Lipitor, Alloril. לאחרונה התחלתי לסבול מבעיות קיבה. האם אפשר ליטול לוסק ? הוא מאד עוזר לי אך אני חושש שהוא מתנגש עם אחד הכדורים שאני נוטל.
אשמח לקבל התייחסות
תודה,
גדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לוסק - תגובה
אילן ללבניקוב28/06/2011גדי שלום רב,
טוב עשית שפנית אלי ליעוץ רוקחי/נטורופטי כיוון שחשוב לעשות סדר בתרופות שאתה נוטל בכדי למנוע אינטראקציות מיותרות ביניהן ובהן:
1. בין הפלביקס לבין הלוסק. הלוסק עשוי להפריע לפעילות הפלביקס ולהפחית את פעילותו המגנה על הלב ולכן חשוב להיוועץ ברופא המטפל לפני השילוב שלהן.
2. בין הליפיטור לבין הלוסק. הלוסק עשוי להגביר את רעילות הליפיטור ולגרום בכך לתופעות לוואי המשפיעות על שריר הלב.
3. בין הפלביקס לבין האספירין. שילוב של 2 התרופות הללו עלול להגביר את הסיכון לדימומים בקיבה.
4. בין הליפיטור לבין הפלביקס. הליפיטור עלול להפריע לפעילות הפלביקס ובכך להפחית את ההגנה על הלב.
5. בין האספירין לבין הלוסק. הלוסק עלול להפריע לפעילות האספירין על ידי פירוק הציפוי המגן על הכדור ולגרום לשחרור החומר הפעיל מהר יותר מהרצוי ובכך להפחית את השפעתו מדללת הדם.
הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לפני המשך הטיפול בכדי למנוע תופעות לוואי ואינטראקציות.
ניתן לשלב בטיפול גם יעוץ נטורופטי המונע את תופעות הלוואי של התרופות ומחזק את מערכות הגוף הזקוקות לכך בצורה טבעית וללא תופעות לוואי,
אשמח לעמוד לרשותך,
שבוע טוב ובריא,
אילן.
0528077713* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלוסק
גדי28/06/2011אילן,
תודה רבה על התשובה המקצועית. חבל רק שלעתים הרופאים בעצמם לא מודעים לתופעות שציינת. בכל אופן, לא אטול לוסק בתקופה שאני נוטל פלביקס.
שוב תודה מקרב לב,
גדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?