לוסק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לוסק
    גדי
    27/06/2011

שלום,

אני נוטל Plavix, Cartia, Bezafibrate, Lipitor, Alloril. לאחרונה התחלתי לסבול מבעיות קיבה. האם אפשר ליטול לוסק ? הוא מאד עוזר לי אך אני חושש שהוא מתנגש עם אחד הכדורים שאני נוטל.

אשמח לקבל התייחסות

תודה,

גדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לוסק

הוספת תגובה

• לוסק - תגובה

אילן ללבניקוב
    28/06/2011

גדי שלום רב,

טוב עשית שפנית אלי ליעוץ רוקחי/נטורופטי כיוון שחשוב לעשות סדר בתרופות שאתה נוטל בכדי למנוע אינטראקציות מיותרות ביניהן ובהן:

1. בין הפלביקס לבין הלוסק. הלוסק עשוי להפריע לפעילות הפלביקס ולהפחית את פעילותו המגנה על הלב ולכן חשוב להיוועץ ברופא המטפל לפני השילוב שלהן.

2. בין הליפיטור לבין הלוסק. הלוסק עשוי להגביר את רעילות הליפיטור ולגרום בכך לתופעות לוואי המשפיעות על שריר הלב.

3. בין הפלביקס לבין האספירין. שילוב של 2 התרופות הללו עלול להגביר את הסיכון לדימומים בקיבה.

4. בין הליפיטור לבין הפלביקס. הליפיטור עלול להפריע לפעילות הפלביקס ובכך להפחית את ההגנה על הלב.

5. בין האספירין לבין הלוסק. הלוסק עלול להפריע לפעילות האספירין על ידי פירוק הציפוי המגן על הכדור ולגרום לשחרור החומר הפעיל מהר יותר מהרצוי ובכך להפחית את השפעתו מדללת הדם.

הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לפני המשך הטיפול בכדי למנוע תופעות לוואי ואינטראקציות.

ניתן לשלב בטיפול גם יעוץ נטורופטי המונע את תופעות הלוואי של התרופות ומחזק את מערכות הגוף הזקוקות לכך בצורה טבעית וללא תופעות לוואי,

אשמח לעמוד לרשותך,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

0528077713

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לוסק

גדי
    28/06/2011

אילן,

תודה רבה על התשובה המקצועית. חבל רק שלעתים הרופאים בעצמם לא מודעים לתופעות שציינת. בכל אופן, לא אטול לוסק בתקופה שאני נוטל פלביקס.

שוב תודה מקרב לב,

גדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו