אירוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אירוע
    רחלה
    01/07/2011

שלום רב,
    היום בבוקר ביושבי בארוחת הבוקר עם ביתי, התמתחתי טוב טוב והדבר הבא שאני זוכרת זה שפתחתי את העיינים, כשראשי מוטה לאחור על המשענת של הכיסא, הבת שלי מחייכת ואני מרגישה כאילו התעוררתי מחלום ולא הבנתי מה אני עושה כאן. כלומר, לא זכרתי שישבתי לארוחת בוקר עם ביתי ושאלתי את עצמי: מה זה בוקר, מה הבת שלי ישבה איתי? זה היה כאילו לא להיות נוכחת לכמה שניות בעולם הזה. אחר כך הרגשתי חולשה וקצת כאב ראש. אני מניחה שזה לא היה יותר מכמה שניות כי ביתי בת ה- 3 לא הייתה מאפשרת לי לישון יותר מזה. אני בת 42 יש לי רמת כולסטרול גבוהה (סה"כ 260. כולסטרול טוב כ- 70 וכולסטרול רע כ-170) קצת עודף משקל BMI 31. אני עוברת טיפולי פוריות בהרדמה (כבר 4 פעמים) זה לא קרה לי אף פעם אבל כשאני מתמתחת בבוקר אז לפעמים אני מרגישה סחרחורת וגם לפעמים כשאני קמה מהר מידי.

האם יכול להיות שהיה לי אירוע, האם אני צריכה לבדוק את זה ומהר? לאיזה רופא לפנות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אירוע

הוספת תגובה

• אירוע - תגובה

אייל קליין
    04/07/2011

ארוע סינקופה מהסוג הזה מחייב בדיקה. אני מציע לפנות לרופא המשפחה ולנוירולוג כדי לברר את מקור התופעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו