מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אירוערחלה01/07/2011
שלום רב,
היום בבוקר ביושבי בארוחת הבוקר עם ביתי, התמתחתי טוב טוב והדבר הבא שאני זוכרת זה שפתחתי את העיינים, כשראשי מוטה לאחור על המשענת של הכיסא, הבת שלי מחייכת ואני מרגישה כאילו התעוררתי מחלום ולא הבנתי מה אני עושה כאן. כלומר, לא זכרתי שישבתי לארוחת בוקר עם ביתי ושאלתי את עצמי: מה זה בוקר, מה הבת שלי ישבה איתי? זה היה כאילו לא להיות נוכחת לכמה שניות בעולם הזה. אחר כך הרגשתי חולשה וקצת כאב ראש. אני מניחה שזה לא היה יותר מכמה שניות כי ביתי בת ה- 3 לא הייתה מאפשרת לי לישון יותר מזה. אני בת 42 יש לי רמת כולסטרול גבוהה (סה"כ 260. כולסטרול טוב כ- 70 וכולסטרול רע כ-170) קצת עודף משקל BMI 31. אני עוברת טיפולי פוריות בהרדמה (כבר 4 פעמים) זה לא קרה לי אף פעם אבל כשאני מתמתחת בבוקר אז לפעמים אני מרגישה סחרחורת וגם לפעמים כשאני קמה מהר מידי.
האם יכול להיות שהיה לי אירוע, האם אני צריכה לבדוק את זה ומהר? לאיזה רופא לפנות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירוע - תגובה
אייל קליין04/07/2011ארוע סינקופה מהסוג הזה מחייב בדיקה. אני מציע לפנות לרופא המשפחה ולנוירולוג כדי לברר את מקור התופעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)