מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רדימות באצבעות הרגליים + חולשה ברגלעמית04/07/2011
שלום
מזה סובל שנה + מרדימות באצבעות בכף הרגל+זרמים וגם באמצע הכף הרגל רדימות,
כאב ברגל ימין ובאזור האגן בצד ימין
את הרדימות אני מרגיש בעיקר כשאני שם נעליים וגרביים ועומד על הרגליים
ב EMG לא מצאו כלום בכף רגל
MRI ע"ש מתני:
L-1 L-2 בלט דיסק שטוח מינימלי אחורי
L-2 L3 בלט דיסק שטוח מינימלי אחורי
L4 L5 בלט דיסק אחורי הגורם ללחץ מינימלי על השק הטכאלי
הייתי אצל ניורולוגית ובדקה אותי ובסיכום ביקור נרשם:
לא נמצא רדיקולופטיה, נוירופטיה בכף רגל ימין.
האם יש קשר בין ניורופטיה בכף רגל לימין לכאב באזור הרגל ימין עצמה + אגן ימין?
איך אפשר לטפל בניורופטיה?
הדבר היחידי שהיא אמרה לי לעשות זה לקנות נעל נוחה וטובה
ולעשות ספורט כי יש לחץ קצת על הכף רגל כשאני עומד וזה גורם לכל מה שאני מרגיש כשאני שם נעל סגורה , זה מה שהיא אמרה
אפשר המלצות נוספות לטיפול בניורופטיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רדימות באצבעות הרגליים + חולשה ברגל - תגובה
אייל קליין04/07/2011כפי שכבר נאמר פעמים רבות כאן בפורום לא תמיד ממצאי ההדמיה נמצאים בהתאמה מלאה עם ממצאי הקליניקה. לכן ייתכן מצב שבו הממצא בהדמיה אינו משמעותי אך הסימפטומים כן וההיפך. אני מציע לבקש הפניה לפיזיותרפיה על מנת לבצע הערכה פיזיקלית מקיפה וטפל בבעיהץ יש להתייעץ גם עם רופא המשפחה ו/או נוירולוג על מנת לשקול מתן חומצה פולית או ויטמין B12
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאייל קליין...
עמית05/07/2011אני לא מתייחס כרגע לתוצאה של ה MRI ע"ש מתני
אני מדבר על נורופתיה בכף רגל ימין, מהי ואיך מטפלים בה?
ולמה התכוונת שצריך הפנייה לפיזיוטרפיה לאיזה אזור?
ולגביי הויטמין B12 , בבדיקת דם שעשיתי ב 27.2.2011
ב B12 רשום 351, והטווחים הם 160 לבין 670
נירא כי זה תקין מה שיש לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאייל קליין... - תגובה
אייל קליין06/07/2011אני דווקא התייחסתי יותר לתוצאות ה EMG. על אף שהן תקינות עדיין יכולים להיות סימפטומים הנובעים מלחץ כלשהו על העצב במקום כלשהו לאורך הרגל או ביותר ממקום אחד (double crush injury). פיזיותרפיסט יוכל לעסוק הערכה פיזיקלית נוספת ואולי לאתר מקום בו העצב לחוץ ולטפל בהתאם. הטיפול יכול גם להיות סימפטומטי על ידי מכשור חשמלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי תודה רבה
עמית06/07/2011אוקיי תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)