ניקוי רעלים כטיפול למיגרנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניקוי רעלים כטיפול למיגרנה
    איריס
    08/07/2011

שלום רב,
    אני בת 42, סובלת ממיגרנות מזה כ- 15 שנה, מטופלת בריזלט ובכדור דפלפט כרונו כטיפול מונע 500 מ"ג בכל יום, מספר ההתקפים עם הכדור המונע הוא לערך 3-4 לחודש.
    שמעתי על שיטת "ניקוי רעלים" מהם התנאים לקבלת טיפול כזה בבית חולים או דרך קופת חולים ? האם לאור מה שציינתי אני יכולה לבקש טיפול כזה המסובסד דרך קופת חולים, האם זה בכלל עשוי לעזור ? אני מרגישה שזה משבש לי לחלוטין את איכות חיי.
    אודה למענה.
    איריס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניקוי רעלים כטיפול למיגרנה - תגובה

ד``ר סיימון ישראלי-קורן
    21/07/2011

שלום,
    קודם כל אם תדירות הכאבים עולה יש תמיד אופציה להעלאות הת מניון הטיפול המניעתי (ובהמשך להחליף אותו אם צריך).
    כמובן יש עוד דברים שאולי יעזרו - לשמור על הרגלי חיים טובים - זאת אומרת ארוחות ושינה בזמן ומסודר לדוגמא.
    יש גם אלה שסובלים ממרנות שאחרי שמפסיקים לאכול משהו מסויים (כגון תפוזים או שוקולד) גם מדווחים על שיפור.
    אבל לצערי לגבי ניקוי רעלנים - אני לא מכיר כל כך את השיטה. אבל אם את הולכת עם זה אשמח לשמוע את דעתך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו