פגיעה בעצבים בניתוח עפעפיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגיעה בעצבים בניתוח עפעפיים
    אירית
    12/07/2011

שלום, בסוף מרץ ש.ז. עברתי ניתוח הרמת עפעפיים. מאז חצי הראש הימני רדום וללא תחושה. לדברי המנתח, בעת הזרקת חומר ההרדמה מעל הגבות נפגעו העצבים המובילים לחלק הימני של הראש, עקב הזרקה ישירה של חומר ההרדמה לתוך העצב. הדבר מציק לי מאד. לדברי המנתח, זה יכול לקרות ויקח כשנה עד שהמצב יחזור לקדמותו. המנתח הציע לי לקחת פרדניזון. שאלותי הן: האם המקרה הינו סביר או רשלנות המנתח ומה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעייה. אודה על תשובתכם, אירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פגיעה בעצבים בניתוח עפעפיים - תגובה

ד``ר סיימון ישראלי-קורן
    31/07/2011

שלום,

אני לא מנתח והשאלות האלו אני חושב יותר מיעודות למנתח. אבל התשובות שלו נשמעות סבירות לגמרי.
    כמובן עם כל התערבות פושנית ובודאי ניתוחים יש סיכונים ונהוג להסביר על הסיבוכים האפשריים לנפי כל התערבות למטופל. ואף מקבלים טופס הסכמה חתום.
    לכן לגבי רשלנות בדרך כלל זה צריך להיות משהו שלא היה מוסבר מראש. אבל אני לא עורך דין.
    לגבי סטרואידים, אולי זה יעזור. לכמה זמן המליצו לך? אני הייתי חושב על קורס קצר, כשבוע.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו