מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רסיטל ואלטרולטלילה12/07/2011
שלום רב,
בחודשים האחרונים התחילו לי כאבי ראש חזקים בתדירות של כמעט כל יום, בנוסף רגישות לרעשים וצריבה בעיניים.
חשוב לציין שאני לוקחת כבר מס' שנים רסיטל 10 מ"ג לטיפול בחרדות שהיו לי בעבר.
הייתי היום אצל נוירולוג שלאחר בדיקה אמר שחלק מהתסמינים מתאימים למיגרנה.
הוא נתן לי מרשם לאלטרולט 10 מ"ג למשך 3 חודשים. במידה ולא יעזור הוא אמר להכפיל את המינון.
אני מבינה שאלטרולט היא תרופה לטיפול בדיכאון שעוזרת במקרים של מיגרנה.
השאלה היא אם זה לא בעייתי שאקח תרופה נוגדת דיכאון נוספת לזו שאני כבר לוקחת?
(כמובן שאמרתי לו שאני לוקחת רסיטל)
שאלה נוספת:
מאז שהייתי ילדה קטנה (יש לי זכרונות מאוד חזקים של התופעה מגיל צעיר), בערך פעמיים בשנה היו לי מעין "התקפים" של בערך 20 דק' כל פעם בהם הייתי מרגישה שכל הרעשים סביבי ואפילו המחשבות שלי נשמעים מאוד חזק במעין הד, אבל באופן מלחיץ מאוד - כאילו שצועקים עליי (כן, גם המחשבות..).
התופעה תמיד נורא הפחידה אותי אבל הופיעה לעיתים רחוקות.
בתקופה האחרונה התחלתי להרגיש את זה מס' פעמים בשבוע עד פעם ביום.
מה זה יכול להיות?
זה נורא, נורא מטריד אותי, עד כדי מפחיד.
אודה לתשובתך,
לילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רסיטל ואלטרולט - תגובה
ד``ר סיימון ישראלי-קורן31/07/2011שלום,
קודם כל לקחת אלטרול ורסיטל ביחד זה בסדר, אבל אולי עדיף טיפול מניעתי אחר - לדוגמה דפלאפט?
לגבי הרגישות לרעש, קרוב לוודאי זה קשור למגרינות.
בכל מקרה כדאי לדווח גם לרופא נוירולוג ורופא פסיכאטר שלך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)