לחץ בלסתות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ בלסתות
    מיכל
    01/08/2011

שלום אני בחורה בת 27, אני כבר שבועיים סובלת מלחץ בפנים באזור מפקרי הלסתות הלחיים. מידיי פעם ישנו כאב קל בצד שמאל של הפנים, כאב ברקה השמאלית, הלסת השמאלית ולחי השמאלית לעיתים מקרין גם לאחורי הראש בצד שמאל בחלק הקרוב לאוזן, לעיתים גם כאב באזור הגבה מעל העין השמאלית. בעיקר בשעות הערב אני מרגישה לחץ בלסתות כאילו משהו יושב לי על הפנים. הייתי אצל רופא אף אוזן גרון שלא מצא כלום בדק גם את מפרקי הלסת ע"י לחיצה ולא ממש הרגשתי כאב, אני ממש בחרדות ממה זה יכול להיות הכאבים האלה ולחץ הזה על הפנים, בעיקר במפרק הלסתות וחלק של הלסת בחלק הפה העליון. אם זה לא קשור לאף אוזן גרון אז למה כן? אני מפחדת שחס וחלילה אין לי איזה גידול במוח????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ בלסתות

הוספת תגובה

• לחץ בלסתות - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    02/08/2011

בדכ זה נובע מלחץ נפשי ובעיקר מחריקת שיניים בלילה אני ממליצה להתיעץ עם רופא פה ולסת . בנוסף יש לשלול סינוסיטיס שניתן לשלול בעיקר עי סיטי מערות פנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו