מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ממצאים ב EMG של שריר LT.ORBICULARISסנדו מזור05/08/2011
שלום רב
אני בן 57 בעקבות חולשה מתמשכת ובירור שלא היעלה דבר ,הרופא המטפל התייעץ טלפונית עם הניוורולוג שהמליץ על בדיקת EMG SNGLE FIBER מסוג STIMULATION של ה.LT, ORBICULARIS OCULI התוצאה:
הודגמו 20 סיבים של השריר עם JITTER ממוצע של25 מיקרושניות,כאשר 4 סיבים חורגים מעל 30 מיקרושניות של ה JITTER ולסיב אחד ה JITTER היה 30 מיקרושניות.
סיכום :תמונה ניוורופיזיולוגית מתאימה לפגיעה בהעברה הסינפטית.
העתקתי במדויק את התוצאה.
הניורולוג חוזר באמצע סיפטמבר ואני מודאג.
מה התוצאה הזאת אומרת ,רע , ? כמה רע?
יש סכנה ?
אודה אם תעזרו לי
סנדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממצאים ב EMG של שריר LT.ORBICULARIS - תגובה
ד``ר סיימון ישראלי-קורן06/08/2011שלום,
אין אבחנה סופית עם תוצאות האלו. א' התוצאות לא נדמות לי חריגות, וב' אי אפשר לתת אבחנה רק סמך בדיקה זו. צריך גם בדיקות דם, וגם לשלול בעיות אחרות.
כמובן, אם יש החמרה בסימפטומים אז יש לפנות לרופא המטפל או למיון.
לציין שכנראה הכיוון של הבדיקות זה לכיוון מיאסטניה גרביס. כל עוד שהמחלה מטופלת ומאוזנת המחלה לא ממש מסוכנת. אבל שוב, אין פה מספיק מידע כדי לתת אבחנה ברורה עדיין.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)