מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דקירות בראש צד שמאלדקירות בראש18/08/2011
יש לי מין הרגשה של דקירות בראש בצד שמאל בחלק האחורי למעלה, הדקירות באות לסירוגין בערך כל שעה.
הדקירות הן במשך דקה שתיים,
היה לי הרגשה שזה בא מהצוואר בהתחלה אבל עשיתי צילום רנטגן של הצוואר ולא מצאו כלום, ויש לציין שזה לא תלוי בתנועה של הראש או בפעילות שאני עושה.
הכאב לא מופיע בזמן שינה.
כמו כן יש לציין שעברתי מלאה קרינות בשלוש השנים האחרונות, פעמיים מיפוי עצמות בהבדל של 9 חודשים אחד מהשני ומלאה צילומי רנטגנים.
אין לי מושג ממה הכאב הזה יכול להגיע, ניסיתי לחפש מידע באינטרנט בנוגע לנושא אבל הרוב היה רשום שם על מצב נפשי, ואין לי שום קושי נפשי אני אוכל בריא אני שותה בצורה סבירה ואני יושן בסביבות ה 6וחצי שעות לילה.
ואין לי מושג ממה זה יכול לנבוע זה, בעיקרון קרה לי אחרי ריצה של דקה אפילו פחות, ולפנכן יכולתי לרוץ יותר, ככה שאני לא יודע מה הסיבה של זה, ואני יחסית בגיל צעיר בן 22
אני כרגע חייל, ולקבוע תור לאחת המרפאות הצבאיות לוקח המון המון זמן.
הדקירות בראש הם בערך כבר שבועיים
יש לציין שלקחו לי ממדים לחץ דם וכדומה והכול תקין מבחינת הלחץ דם והחום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקירות בראש צד שמאל - תגובה
אייל קליין21/08/2011ראשית, מקור הכאב יכול להיות צווארי גם אם צילום הרנטגן היה תקין (כלומר אין בעיה גרמית כלשהי בעמוד השדרה הצווארי). אני מציע לפנות לאורטופד ולקבל הפניה לפיזיותרפיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)