תחושות רעד ונמלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושות רעד ונמלים
    ע
    20/08/2011

שלום!
    אינני יודעת אם אני בפורום הנכון..
    בת 30.בריאה בד"כ.יש לי בשבוע האחרון זרמים ורעידות ברגל שמקרינות לידיים.זה התחיל אחרי שהייתי אצל קוסמטיקאית להסרת שיער ברגליים והיא עשתה לי טיפול במכשיר לייזר והיה ארוך ומייגע.מיד אחריו הרגשתי תחושות של נימול ורעד,בתחילה שחשבתי שבגלל שהיה שם ממש קר אבל זה לא עובר לי אז הבנתי שזה משהו כמו גירוי עצבי.האם יכול להיות שמכשיר לייזר שעובד על העור יגרום לזה?אציין כי לפני שנים עשיתי עיסוי רפואי וקרה לי נמלים בידייים במשך חצי שנה! גם בטיפול רפלקסולוגי קרה לי אבל לא בדרגות של רעידות כמו הפעם.אני לחוצה וזה מפחיד.מה ניתן לעשות?האם כירופרקט יכול לעזור (כי הבנתי שהוא נטפל במע' העצבים בין היתר)או לחכות עד שיעבור לבד?אני חוששת שאם אפנה לרופא או לנוירולוג אקבל כדורים ..מה לעשות?תודה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחושות רעד ונמלים

הוספת תגובה

• תחושות רעד ונמלים - תגובה

אייל קליין
    22/08/2011

אני לא חושב שהתופעות נגרמו ממכשיר הלייזר (אם כי זה לא בלתי נמנע), ממה באת מתארת ועל פי ההיסטוריה שלך אני מאמין כי הביעה נגרמה עקב תנוחת הטיפול המממושכת שייתכן והייתה לא נוחה ולא טוה עבור הגב שלך. אני מציע לפנות לאורטופד על מנת להעריך אם יש בעיה מהותית בעמוד השדרה ובהמשך לפנות לפיזיותרפיה לטפל בעניין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה !עוד משהו אם אפשר

ע
    23/08/2011

אייל קודם כל תודה על ההקשבה והתשובה!דבר נוסף-באמת חושבת שגם התנוחה הממושכת אולי וגרמה לזה אבל ..רשמת ללכת לאורטופד וקבעתי תור ..
    1.האם זה שאני עדיין רועדת לא קשור לנוירולוג?לא לפנות לר.משפחה?האמת שאני לא בעד לעשות בדיקות מתישות ובטח לא כדורים אבל אני שואלת מתוך לחץ כי כזו תופעה מעולם לא חוויתי ...
    2.התבוננתי באינטרנט וראיתי שהכירופרקטיקה מטפלת בין היתר ממש במקרים כאלה של רעד נמלים וגירוי עצבי,גם שאלתי שם בפורום ונעניתי בחיוב לגבי שאלתי במה שאני חשה ושהטיפול שלהם מתאים בהחלט.האם זה יהיה אחראי לפנות לזה?
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו