מודאגת !!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאגת !!!!!
    מודאגת !!!
    04/09/2011

לפני כחודש היתה לי חולשה בפלג גוף שמאל שבעקבותיה אושפזתי ( מקרה דומה חוויתי לפני שנה אז חשבו שמדובר בהתקף חרדה ) ,הפעם בעקבות חשש לשבץ מוחי קל הופנתי לבדיקת MRI . בבממצאים נרשם שישנו מוקד בודד בלתי ספציפי בעל סיגנל גבוה ב- FLAIR בחומר הלבן פריאטלי מימין . מלבד זאת כל שאר הסעיפים נרשמו תקינים . האם ממצא זה מעיד על משהו ? אם כן על מה ?
    מודה מראש על תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת !!!!!

הוספת תגובה

• עזרה..

שימי
    04/09/2011

שלום רב!
    אני בן 24 סובל כחצי שנה כבר מחוסר שיווי משקל חולשה כללית וקושי בריכוז והמון ליחה .
    כל בדיקות הדם עד כה היו תקינות -b12,מונונוקלאוזיס,ספירת דם,תפקוד בלוטות התריס,סוכר
    בדקו אותי המון רופאים ולא מצאו כלום ביניהם א.א.ג נוירולוג,רופא משפחה ורופאים במיון .
    בדיקת שמיעה יצאה תקינה

האם יש עוד משו שעליי לבדוק?? ובאיזה תחום? האם כידי לי ללכת לנירולוג מומחה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודאגת !!!!! - תגובה

אייל קליין
    05/09/2011

הממצא לכשעצמו אינו מעיד באופן ספציפי על מחלה כלשהי ויכול להתאים למספר מצבים. יש להמשיך את הבירור עם הרופא הנוירולוג על מנת להגיע לאבחנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו