מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בירך שמאל+דקירות בישבן שמאלסובל28/09/2011
שנה טובה לכולם אניגבר בן 34 לפני כמה חודשיים אני סובל מכאבי גב תחתון עם הקרנה לירך שמאל ודקירות בישבן שמאל שזה מלווה אותי במיוחד שאני יושב תקופה על הישבן באוטו לאחר CT גב תחתון נמצא בלט דיסק בL5-S1 שגורם לחץ על עצב השורש משמאל אבל האורטפד שהייתי אצלו שלל שהכאבים הנל שמופזרים בירך שמול עם כאבים בדקירות בישבן הוא הפנה אותי לEMG ממה נובעת הבעיה הזאת בבקשה נא להרגיע אותי כי אני בחרדה גדולה בתודה רבה ושנה טובה לכולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בירך שמאל+דקירות בישבן שמאל - תגובה
אייל קליין04/10/2011קשה לאמר מהיכן נובעים הכאבים. ממצאי הדמיה כגון רנטגן, CT ן EMG מוגבלים במידת הספציפיות שלהם ומהווים רק חלק קטן מהאבחון.הכאב יכול לנבוע ממקורות שונים כגון מפרקי עמוד השדרה, מפרק האגן, כליאה של עצב באזור בעכוז ועוד. אני מציע במקביל להמשך הבירור לפנות שוב לאורטופד על מנת לקבל כבר הפניה לפיזיותרפיה שם יוכלו לתת מענה לבעייתך. לפיזיותרפיסט כלים פיזיקלים שונים המשמשים לאבחון וטיפול הבעיה אם על ידי מכשור ואם על ידי טכניקות מנואליות והדרכה לתרגילים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)