כאבים בירך שמאל+דקירות בישבן שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בירך שמאל+דקירות בישבן שמאל
    סובל
    28/09/2011

שנה טובה לכולם אניגבר בן 34 לפני כמה חודשיים אני סובל מכאבי גב תחתון עם הקרנה לירך שמאל ודקירות בישבן שמאל שזה מלווה אותי במיוחד שאני יושב תקופה על הישבן באוטו לאחר CT גב תחתון נמצא בלט דיסק בL5-S1 שגורם לחץ על עצב השורש משמאל אבל האורטפד שהייתי אצלו שלל שהכאבים הנל שמופזרים בירך שמול עם כאבים בדקירות בישבן הוא הפנה אותי לEMG ממה נובעת הבעיה הזאת בבקשה נא להרגיע אותי כי אני בחרדה גדולה בתודה רבה ושנה טובה לכולם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים בירך שמאל+דקירות בישבן שמאל - תגובה

אייל קליין
    04/10/2011

קשה לאמר מהיכן נובעים הכאבים. ממצאי הדמיה כגון רנטגן, CT ן EMG מוגבלים במידת הספציפיות שלהם ומהווים רק חלק קטן מהאבחון.הכאב יכול לנבוע ממקורות שונים כגון מפרקי עמוד השדרה, מפרק האגן, כליאה של עצב באזור בעכוז ועוד. אני מציע במקביל להמשך הבירור לפנות שוב לאורטופד על מנת לקבל כבר הפניה לפיזיותרפיה שם יוכלו לתת מענה לבעייתך. לפיזיותרפיסט כלים פיזיקלים שונים המשמשים לאבחון וטיפול הבעיה אם על ידי מכשור ואם על ידי טכניקות מנואליות והדרכה לתרגילים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו