מחלת ים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלת ים
    היי
    30/09/2011

שלום ...
    בתור אחת שסובלת ממחלת ים ( גם נדנדה עושה לי בחילות ) האם אני יכולה ללמוד שיעורי נהיגה ?
    כאשר אני אנהג ברכב אני אמורה לסבול מסימפטומים של המחלת ים ?
    תודה ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלת ים

הוספת תגובה

• מחלת ים - תגובה

אייל קליין
    04/10/2011

אם אין לך אתהסימפטומים כשאתנוסעת ברכב בלי לנהוג אני לא רואה סיבה שיהיו לך כאשר תנהגי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זאת השאלה כי יש לי !

היי
    05/10/2011

אני מקיאה בנסיעות ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זאת השאלה כי יש לי ! - תגובה

אייל קליין
    05/10/2011

אני מציע לעשות שיעור ניסיון כאשר יש ליידע את המורה מלכתחילה לגבי מצבך על מנת שיוכל להיערך בהתאם ברמה הבטיחותית. ייתכן שהריכוז הדרוש לצורך הנהיגה יפחית את הסימפטומים. במקביל אני מציע לפנות לרופא א.א.ג על מנת להעריך האם ניתן להקל או להפחית את הסמפטומים. ייתכן כי יש צורך גם בטיפולי פיזיותרפיה על מנת לתרגל ולאמן את המערכת הווסטיבולרית ובכך להפחית את הסימפטומים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו