אי יציבות בהליכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי יציבות בהליכה
    אורית
    06/10/2011

שלום, אני בחורה בת 27 מזה כחודשיים וחצי אני סובלת מאי יציבות קלה בהליכה, מעיין תחושת שיוט בהליכה, נידנוד הגוף, מעיין הרגשת משיכה לצד שמאל בהליכה. ביקרתי אצל הניורולוג לפני כחודשיים והבדיקה הניורולוגית שבדק אותי הייתה תקינה. נשלחתי גם לבדיקת EEG שיצאה תקינה. הוא טען שאולי זה מלחץ נפשי. אני עדיין חשה את אותה תחושה, לפעמים פחות מורגש לפעמיים יותר. חוץ מזה אין לי תסמינים אחרים. חשוב לציין שאני סובלת מבעיה במפרק הלסת שהחלה גם לפני כחודשיים, יש לי כאבים במפרק הלסת השמאלי, כאבים שמקרינים לאוזן ולעיתים לחלק הקרקפת שנמצא מעל אוזן שמאל, אין לי קושי בפתיחת הפה. אני מטופלת על ידי סד לילה שהקל קצת על הכאבים, אך עדיין קיימים מידיי פעם. שאלתי היא ממה יכולה לנבוע תחושת השיוט ומעיין תחושת משיכה לצד שמאל בזמן הליכה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי יציבות בהליכה

הוספת תגובה

• אי יציבות בהליכה - תגובה

אייל קליין
    09/10/2011

אני לא חושב שלבעיה במפרק הלסת יש קשר לחוסר היציבות אך ייתכן כי קיימת בעיה ווסטיבולרית נפרדת, כלומר בעיה כלשהי במערכת שיווי המשקל באוזן. אני מציע לפנות לרופא א.א.ג על מנת שיפנה אותך לבדיקות המתאימות ובמידת הצורך גם לפיזיותרפיה ווסטיבולרית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אורית
    12/10/2011

האם התופעה של חוסר יציבות בהליכה והרגשת משיכת הגוף שמאלה בזמן הליכה יכולה לרמז על גידול בגזע המוח??? אני ממש בחרדה מהעניין, אני ממש מפחדת לצאת מהבית בשל החוסר יציבות הזו, לאחרונה אני חשה גם בחולשה ודפיקות לב שמקשים עליי בתיפקוד היומי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

אייל קליין
    13/10/2011

לאור בדיקת הנוירלוג שלא מצא ממצא מיוחד אני מניח שהאבחנה הזו אינה רלוונטית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו