מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אי יציבות בהליכהאורית06/10/2011
שלום, אני בחורה בת 27 מזה כחודשיים וחצי אני סובלת מאי יציבות קלה בהליכה, מעיין תחושת שיוט בהליכה, נידנוד הגוף, מעיין הרגשת משיכה לצד שמאל בהליכה. ביקרתי אצל הניורולוג לפני כחודשיים והבדיקה הניורולוגית שבדק אותי הייתה תקינה. נשלחתי גם לבדיקת EEG שיצאה תקינה. הוא טען שאולי זה מלחץ נפשי. אני עדיין חשה את אותה תחושה, לפעמים פחות מורגש לפעמיים יותר. חוץ מזה אין לי תסמינים אחרים. חשוב לציין שאני סובלת מבעיה במפרק הלסת שהחלה גם לפני כחודשיים, יש לי כאבים במפרק הלסת השמאלי, כאבים שמקרינים לאוזן ולעיתים לחלק הקרקפת שנמצא מעל אוזן שמאל, אין לי קושי בפתיחת הפה. אני מטופלת על ידי סד לילה שהקל קצת על הכאבים, אך עדיין קיימים מידיי פעם. שאלתי היא ממה יכולה לנבוע תחושת השיוט ומעיין תחושת משיכה לצד שמאל בזמן הליכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי יציבות בהליכה - תגובה
אייל קליין09/10/2011אני לא חושב שלבעיה במפרק הלסת יש קשר לחוסר היציבות אך ייתכן כי קיימת בעיה ווסטיבולרית נפרדת, כלומר בעיה כלשהי במערכת שיווי המשקל באוזן. אני מציע לפנות לרופא א.א.ג על מנת שיפנה אותך לבדיקות המתאימות ובמידת הצורך גם לפיזיותרפיה ווסטיבולרית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אורית12/10/2011האם התופעה של חוסר יציבות בהליכה והרגשת משיכת הגוף שמאלה בזמן הליכה יכולה לרמז על גידול בגזע המוח??? אני ממש בחרדה מהעניין, אני ממש מפחדת לצאת מהבית בשל החוסר יציבות הזו, לאחרונה אני חשה גם בחולשה ודפיקות לב שמקשים עליי בתיפקוד היומי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
אייל קליין13/10/2011לאור בדיקת הנוירלוג שלא מצא ממצא מיוחד אני מניח שהאבחנה הזו אינה רלוונטית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)