הפסקת נשימה פתאומית ונימולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת נשימה פתאומית ונימולות
    לירון
    11/10/2011

אני בן 37,
    לפני כשבועיים שישבתי ושיחקתי במשחק ירי במחשב בפתאומיות היה לי מן התקף, שהתחיל בפמפומים בזרוע ימין, ומייד לאחר מכן קושי לנשום עד עצירת נשימה , נימולות בידים קושי לעמוד , ולכן זחלתי על הרצפה והתפתלתי עם הרגליים עד שהתאוששתי ,והתרכזתי בלנסות להחזיר את הנשימה והרגשת המחנק. הבת זוג קראה לאמבולנס , מכיוון שאוסחן בעבר אצלי MVP קל בלב היה חשש שאולי זה קשור ללב, בבית חולים לא גילו משהו מיוחד (צילום חזה, לחץ דם דופק תקין) .
    לפני כשעה חשתי אותו דבר , קצת דפיקות ביד ימין חולשה בכל הגוף, בלבול גמגום ונימולות בידיים , השתטחות על הרצפה עד שהנשימה חוזרת לעצמה, גם אח"כ הרגשתי חולשה בידיים ובלבול , אולי קצת קושי לדבר.... הפעם לא מיהרתי להזמין אמבולנס ...
    מה זה יכול להיות? ,מה עליי לבדוק כדי לאתר את הסיבה?
    עליי להוסיף גם שלא הייתי מתוח או עצבני , העניין תפס אותי די בהפתעה ואני מזכיר מול המחשב...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תזכורת...

לירון
    11/10/2011

סבלתי בשנים האחרונות ובקיץ האחרון מכאבי ראש בצד ימין אזור רכה, שעם כדור אדוויל זה נחלש/עובר אחרי כשעתיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו