נימול באצבעות,יד וצד שמאל של הפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נימול באצבעות,יד וצד שמאל של הפנים
    עמוס
    22/10/2011

לפני כחצי שנה התחלתי לחוש נימול בקצות אצבעות יד שמאל. עשיתי בדיקת EMG והיא היתה תקינה. מאז כחודשיים התחושה החלה לעלות לאורך יד שמאל, ועתה הנני מרגיש תחושת גרד עמומה תת-עורית בצד שמאל של הפנים. מהי תופעה זו? האם עלי לחזור על הבדיקה? מה עלי לעשות? אני מודאג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נימול באצבעות,יד וצד שמאל של הפנים - תגובה

אייל קליין
    25/10/2011

לא חושב שיש טעם לחזור על הבדיקה. פנה לנוירולוג להערכה מחודשת ודווח על השינוי בסימפטומים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

עמוס
    26/10/2011

תודה על התגובה המהירה. העניין הוא שבביקור האחרון אצל הנוירולוג שבדק אותי ואת תהוצאות השליליות של EMG , הוא אמר שיש צורך לחזור על הבדיקה כי היא לא מספקת, בשל הסימפטומים החדשים.
    כמובן שאני מעדיף שלא לעבור את הבדיקה שנית... בכל מקרה אני ממתין לביקור אצל נוירולוג בכיר .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו