תחושות זרמים בראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושות זרמים בראש
    סיוון
    26/10/2011

שלום..לפני כחודשיים עשיתי הסרת שיער בלייזר,וקיבלתי רעידות מטורפות למחרת ברגליים בעיקר משהו פנימי כזה,זו לא פעם ראשונה שעשיתי בחיי.בכל מקרה פניתי לרפואה משלימה -כירופרקט .בשיטת הטיפול העדין.בהתחלה היה בסדר ונראה שתדירות הרעידות פוחתות,כבר 15 פעמים בערך הלכתי ובפעמים האחרונות אני מרגישה צמרמורת קלה בראש וגם זרם כזה וזה עבר אחרי יום בערך,אתמול כבר התחילו לי צמרמורות רציניות בכל הראש..!זה ממש מלחיץ!כמובן שהחלטתי להפסיק אבל מה אני עושה עם זה?האם לחכות וזה באמת יעבור?מעולם לא היו לי תחושות כאלה...האם טיפול כזה שעובד על מערכת העצבים יכול לגרום לי במקום לריפוי לפגיעה חלילה??קראתי בפורום רבות על צילומים ובדיקות שעשו אנשים ובסוף נאמר להם שלא נמצא דבר ובגלל זה החשש היה לגשת לזה ולצאת בהרגשה שאני מדמיינת..מה לעשות,להיבדק אצל נוירולוג או להמשיך אצלו בכל זאת "שיתקן" זאת?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחושות זרמים בראש

הוספת תגובה

• תחושות זרמים בראש - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    27/10/2011

תופעות מוזרות לדעתי זה קצת מצב של לחץ להמתין טיפה לקחת משהו להרגעה טבעי וזה יעבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• RE:

סיוון
    30/10/2011

שלום ד"ר..
    כבר 4 ימים חלפו וזה לא עבר...זה שאת אומרת שזה מלחץ זה אורמ שאני בעצם מדמיינת?כי אני לא ,מעולם לא חויתי סחרחורת או צמרמורות בראש והכל החל לאחר כמה טיפולי כירופרקט..אז בעצם מה לעשות? להישאר עם הסבל והתחושות המדומינות שלי כי אם אפנה לנוירולוג הוא לא ימצא כלום?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• RE: - תגובה

אייל קליין
    30/10/2011

שלום ע
    אני מבין שאת מודאגת. זה שהתופעות נגרמות מלחץ אינו הופך אותן לפחות אמיתיות או מדומיינות. הן אמיתיות, הן קיימות, הן לגיטימיות, פשוט מקורן כנראה לא המקור שאת חושבת עליו. כדי להשקיט את דאגותייך את יכולה בהחלט לפנות גם לנוירולוג שיעשה הערכה נוספת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו