מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושות זרמים בראשסיוון26/10/2011
שלום..לפני כחודשיים עשיתי הסרת שיער בלייזר,וקיבלתי רעידות מטורפות למחרת ברגליים בעיקר משהו פנימי כזה,זו לא פעם ראשונה שעשיתי בחיי.בכל מקרה פניתי לרפואה משלימה -כירופרקט .בשיטת הטיפול העדין.בהתחלה היה בסדר ונראה שתדירות הרעידות פוחתות,כבר 15 פעמים בערך הלכתי ובפעמים האחרונות אני מרגישה צמרמורת קלה בראש וגם זרם כזה וזה עבר אחרי יום בערך,אתמול כבר התחילו לי צמרמורות רציניות בכל הראש..!זה ממש מלחיץ!כמובן שהחלטתי להפסיק אבל מה אני עושה עם זה?האם לחכות וזה באמת יעבור?מעולם לא היו לי תחושות כאלה...האם טיפול כזה שעובד על מערכת העצבים יכול לגרום לי במקום לריפוי לפגיעה חלילה??קראתי בפורום רבות על צילומים ובדיקות שעשו אנשים ובסוף נאמר להם שלא נמצא דבר ובגלל זה החשש היה לגשת לזה ולצאת בהרגשה שאני מדמיינת..מה לעשות,להיבדק אצל נוירולוג או להמשיך אצלו בכל זאת "שיתקן" זאת?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושות זרמים בראש - תגובה
ד``ר רונית גלעד27/10/2011תופעות מוזרות לדעתי זה קצת מצב של לחץ להמתין טיפה לקחת משהו להרגעה טבעי וזה יעבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהRE:
סיוון30/10/2011שלום ד"ר..
כבר 4 ימים חלפו וזה לא עבר...זה שאת אומרת שזה מלחץ זה אורמ שאני בעצם מדמיינת?כי אני לא ,מעולם לא חויתי סחרחורת או צמרמורות בראש והכל החל לאחר כמה טיפולי כירופרקט..אז בעצם מה לעשות? להישאר עם הסבל והתחושות המדומינות שלי כי אם אפנה לנוירולוג הוא לא ימצא כלום?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהRE: - תגובה
אייל קליין30/10/2011שלום ע
אני מבין שאת מודאגת. זה שהתופעות נגרמות מלחץ אינו הופך אותן לפחות אמיתיות או מדומיינות. הן אמיתיות, הן קיימות, הן לגיטימיות, פשוט מקורן כנראה לא המקור שאת חושבת עליו. כדי להשקיט את דאגותייך את יכולה בהחלט לפנות גם לנוירולוג שיעשה הערכה נוספת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)