CARPAL TUNNEL SYNDROM +PLANTAL LAT

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• CARPAL TUNNEL SYNDROM +PLANTAL LAT
    דליה
    06/11/2011

אני בת 61, בדכ אשה בריאה, כמעט שנה נימול בכף רגל שמאל, והרגשה של תפיסה בכרית כף הרגל. אותה הרגשה קלות ברגל ימין + לעיתים דקירות חזקות באצבעות הרגליים + חום עז. ברגליים המצב לא קיים כל הזמן.

בידיים: כ- 4 חודשים רדימות בשלוש אצבעות הידיים קשה, כל הזמן בימין וקלה בשמאל. עשיתי בדיקת EMG שאיבחנה את הדאגנוזה CARPAL TUNNEL SYNDROM +PLANTAL LATERAL. התסמונת הקארפלית ביד ימין חמורה וכבר קבעתי תור לניתוח השבוע.

במחשבה שנייה האם לא כדאי לבדוק מדוע כל התופעות הללו יחד? האם יש משהו מאחד מאחורי התופעות? האם רצוי לדחות הניתוח ולבדוק בכללי מה עומד מאחורי תופעות אלו.

אשמח לתגובה מהירה משום שאינני רוצה ללכת לניתוח מבלי לוודא שאני עושה את הנכון, ובעצם מה יהיה עם שאר האברים??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    CARPAL TUNNEL SYNDROM +PLANTAL LAT

הוספת תגובה

• CARPAL TUNNEL SYNDROM +PLANTAL LAT - תגובה

אייל קליין
    06/11/2011

שלום רב
    מנקודת מבט שיקומית, אני מייחס חשיבות רבה למצבים בהם סימפטומים דומים מופיעים בשתי הגפיים בו זמנית. לרוב ישנו קשר מרכזי כלשהו, כלומר מעורבות של עמוד השדרה בסימפטומים כגורם תורם או כמקור לכאבים. אינני יכול לומר לך לבטל תור שכבר קבעת כיוון שאיני מכיר אותך ולא יודע בדיוק מה מצבך. אם עד עכשיו לא עשית זאת, אני ממליץ בחום לפנות לטיפול פיזיותרפי שם יוכלו לתת לך מענה לבעיה תוך התייחסות למרכיבים יציבתיים, התייחסות לעמוד השדרה ועוד.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו