מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- CARPAL TUNNEL SYNDROM +PLANTAL LATדליה06/11/2011
אני בת 61, בדכ אשה בריאה, כמעט שנה נימול בכף רגל שמאל, והרגשה של תפיסה בכרית כף הרגל. אותה הרגשה קלות ברגל ימין + לעיתים דקירות חזקות באצבעות הרגליים + חום עז. ברגליים המצב לא קיים כל הזמן.
בידיים: כ- 4 חודשים רדימות בשלוש אצבעות הידיים קשה, כל הזמן בימין וקלה בשמאל. עשיתי בדיקת EMG שאיבחנה את הדאגנוזה CARPAL TUNNEL SYNDROM +PLANTAL LATERAL. התסמונת הקארפלית ביד ימין חמורה וכבר קבעתי תור לניתוח השבוע.
במחשבה שנייה האם לא כדאי לבדוק מדוע כל התופעות הללו יחד? האם יש משהו מאחד מאחורי התופעות? האם רצוי לדחות הניתוח ולבדוק בכללי מה עומד מאחורי תופעות אלו.
אשמח לתגובה מהירה משום שאינני רוצה ללכת לניתוח מבלי לוודא שאני עושה את הנכון, ובעצם מה יהיה עם שאר האברים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CARPAL TUNNEL SYNDROM +PLANTAL LAT - תגובה
אייל קליין06/11/2011שלום רב
מנקודת מבט שיקומית, אני מייחס חשיבות רבה למצבים בהם סימפטומים דומים מופיעים בשתי הגפיים בו זמנית. לרוב ישנו קשר מרכזי כלשהו, כלומר מעורבות של עמוד השדרה בסימפטומים כגורם תורם או כמקור לכאבים. אינני יכול לומר לך לבטל תור שכבר קבעת כיוון שאיני מכיר אותך ולא יודע בדיוק מה מצבך. אם עד עכשיו לא עשית זאת, אני ממליץ בחום לפנות לטיפול פיזיותרפי שם יוכלו לתת לך מענה לבעיה תוך התייחסות למרכיבים יציבתיים, התייחסות לעמוד השדרה ועוד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)