כאב חד ברקה הימנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב חד ברקה הימנית
    עמוס
    07/11/2011

שלום,

לפני יומיים התחיל כאב גרון בצד הימני והשקד היה מנופח. במקביל, התחילו כאבים חדים וקצרים ללא התראה תחילה בפנים האוזן הימנית ואחר כך ברקה הימנית. כל הצד הימני של הראש שלי יותר רגיש וקצת כואב בנגיעה.

כבר קרה לי בעבר שהיו לי כאבים חדים ברקה שנמשכו זמן קצר מאוד ונעלמו מיד. אבל הפעם הם באים בתדירות גבוהה יותר ונמשכים כבר יומיים.

האם צריך ללכת לרופא בדחיפות, או להמתין ולראות אם זה עובר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב חד ברקה הימנית

הוספת תגובה

• אפשר לקבל בבקשה תשובה?

עמוס
    18/11/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב חד ברקה הימנית - תגובה

אייל קליין
    21/11/2011

קשה לומר מה מקור הכאבים. אם בכל פעם זה מופיע עם דלקת גרון יתכן שמדובר פשוט על הקרנה של כאב לכיוון האוזן. אני מציע לטפל בדלקת בגרון ולראות אם הכאבים חולפים. אם הדקירות ברקה מופיעות גם בלי קשר לדלקת גרון אני מציע להתחיל בירור אצל אורטופד על מנת לראות אם זה כאב המוקרן מהצוואר. ייתכן גם כאב שמקורו במפרק הלסת. או אולי מדובר על סוג של מיגרנה או כאב ראש אחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו