פקקת העורקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פקקת העורקים
    גלית
    28/01/2008

שלום רב,
    אני בחורה בת 33 ועברתי ארוע מוחי קל לפני כשנתיים. מצבי הבריאותי תקין לחלוטין אני מטופלת באספירין. עוד נמצא אצלי כי אני נשאית של F2-G20210A וגם נשאית של MTHFR-677C>T האם תוכל להסביר לי מהן מוטציות אלה וכיצד הן קשורות לפקקת העורקים? האם בגלל מוטציות אלה הסיכוי שלי לקבל שוב ארוע מוחי גדול יותר? האם יש מה לעשות בנידון? תודה לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פקקת העורקים

הוספת תגובה

• פקקת

ד''ר איתן אוריאל
    30/01/2008

לא ציינת האם את הומוזיגוטית או הטרוזיגוטית למוטציה,דהיינו האם את נשאית של גן אחד או של שניים. מכל מקום יש לשקול טיפול בנוגדי קרישה מסוג קומדין . ההחלטה לגבי טיפול זה צריכה להינתן במשותף על ידי ההמטולוג והנוירולוג המטפלים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב

גלית
    30/01/2008

עדיין לא ענית לי מהי פקקת העורקים והאם היא "תורמת" לארוע מוחי נוסף?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פקקת

ד''ר איתן אוריאל
    30/01/2008

מצבים המטולוגיים של קרישיות יתר עלולים לגרום ליצירת קריש בתוך כלי דם (טרומבוס),לסתימה של הכלי ולשבץ. יש לשקול כל מקרה לגופו לגבי הטיפול המניעתי המיטבי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו