סחרחורות.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סחרחורות.
    "שלומית"
    19/11/2011

בחודש האחרון אני מרגישה סחרחורות,חוסר שיווי משקל. לעיתים בזמן מנוחה במיטה ,אני מרגישה גל,זרימה מוגברת של דם בראש.רופא א.א.ג שלחה לבדיקת שמיעה וברה. יש ירידה בשמיעה. בבדיקת דופלר עורקי צוואר ,יש פיתול בחלקו הדיסטלי של העורק הגורם להפרעה קלה בזרימה. א. האם עלי לעשות בדיקות נוספות? אם כן איזה? ב. תוצאות בדיקת הטמפונומטריה: type: ab raight / left ג. אודה לך על הסבר התוצאות. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סחרחורות.

הוספת תגובה

• סחרחורות

רות
    01/12/2011

שלום רב. לא עניתם על שאלתי. עלי לציין כי בימים האחרונים אני מרגישה טוב,שווי המשקל חזר לתקינותו.הרופאה שלחה אותי לסיטי ראש + צוואר. א. האם מומלץ להמשיך את הבירור לחוסר שיווי משקל (שנמשך 2-3 שבועות) ב.הרגשת זרימה פרץ של זרימת דם ,באופן פתאומי בראש,גם זה חלף. כיצד עלי להתייחס לנ"ל. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר שיווי משקל

רות
    01/12/2011

שלום רב. לא עניתם על שאלתי. עלי לציין כי בימים האחרונים אני מרגישה טוב,שווי המשקל חזר לתקינותו.הרופאה שלחה אותי לסיטי ראש + צוואר. א. האם מומלץ להמשיך את הבירור לחוסר שיווי משקל (שנמשך 2-3 שבועות) ב.הרגשת זרימה פרץ של זרימת דם ,באופן פתאומי בראש,גם זה חלף. כיצד עלי להתייחס לנ"ל. תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו