שרירים קופצים בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרירים קופצים בפנים
    כרמלה
    14/01/2012

רני בת 47 וכשנתיים יש לי תנועות לא רצוניות בפנים השרירים קופצים לי מאזור הפה הפה נפתח מצד לצד סיבי העניים הייתי אצל מספר ניורולוגים וכל אחד נתן לי טיפול שונה וכולם זה עדין ממשיך, אני עובדת עם קהל וזה נראה גרוע. הרופא האחרון המליץ על בוטוקס. השאלה היא האם לאחר הבוטוקס הפנים שלי יראו רגיל או שהוא פשוט ישתק לי את השרירים ואני יראה עם פנים כמו של בובה פלסטיק מכוערת? נמאס לי מכל הכדורים ומכל הנסיונות, הכדור היחיד שאני לוקחת זה בערב כמאוד כואב לי הפנים מכל היום זה קלונקס חצי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שרירים קופצים בפנים

הוספת תגובה

• ד.א עשיתי את כל

כרמלה
    14/01/2012

בדיקות הדם שרק ניתן מכדוריות לבנות עד חיפוש נחושת ואיאיגי והכל תקין זה רק השרירים שקופצים. תודה מקרב לב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלות נופלות אצלי לאט חה.. האם..

כרמלה
    14/01/2012

הבוטוקס שהרופא ממליץ לי זה אותו טיפול שעושים לקוסמטיקה או שהוא שונה והאם קופת חולים משתתף? הרופא עצמו הוא פרופ' שהגעתי לביקור אצלו דרך המושלם פלטינום.?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרירים קופצים בפנים - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    19/01/2012

אם יש התכוצויות כנראה שבוטוקוס זה הטיפול אם מזריקים במרכז טוב הרופא בדכ יודע איזו כמות צריכים וזה עוזר מצוין בכל מקרה ההשפעה חולפת לאחר מספר חודשים ולכן אם יש נזק הוא לא לצמיתות אבל בדכ אין בעיה עם זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו