מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שרירים קופצים בפניםכרמלה14/01/2012
רני בת 47 וכשנתיים יש לי תנועות לא רצוניות בפנים השרירים קופצים לי מאזור הפה הפה נפתח מצד לצד סיבי העניים הייתי אצל מספר ניורולוגים וכל אחד נתן לי טיפול שונה וכולם זה עדין ממשיך, אני עובדת עם קהל וזה נראה גרוע. הרופא האחרון המליץ על בוטוקס. השאלה היא האם לאחר הבוטוקס הפנים שלי יראו רגיל או שהוא פשוט ישתק לי את השרירים ואני יראה עם פנים כמו של בובה פלסטיק מכוערת? נמאס לי מכל הכדורים ומכל הנסיונות, הכדור היחיד שאני לוקחת זה בערב כמאוד כואב לי הפנים מכל היום זה קלונקס חצי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד.א עשיתי את כל
כרמלה14/01/2012בדיקות הדם שרק ניתן מכדוריות לבנות עד חיפוש נחושת ואיאיגי והכל תקין זה רק השרירים שקופצים. תודה מקרב לב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלות נופלות אצלי לאט חה.. האם..
כרמלה14/01/2012הבוטוקס שהרופא ממליץ לי זה אותו טיפול שעושים לקוסמטיקה או שהוא שונה והאם קופת חולים משתתף? הרופא עצמו הוא פרופ' שהגעתי לביקור אצלו דרך המושלם פלטינום.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרירים קופצים בפנים - תגובה
ד``ר רונית גלעד19/01/2012אם יש התכוצויות כנראה שבוטוקוס זה הטיפול אם מזריקים במרכז טוב הרופא בדכ יודע איזו כמות צריכים וזה עוזר מצוין בכל מקרה ההשפעה חולפת לאחר מספר חודשים ולכן אם יש נזק הוא לא לצמיתות אבל בדכ אין בעיה עם זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)