נתפסות לי הפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נתפסות לי הפנים
    נינה
    26/01/2012

שלום אני נינה בת 28 רציתי בבקשה לשאול מדי פעם חלק מהפנים מהלחי ומטה עד לצוואר פשוט נתפס לי לכמה שניות האם זה משהו שצריך להדאיג אותי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נתפסות לי הפנים

הוספת תגובה

• נתפסות לי הפנים - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    30/01/2012

צריך לבדוק לעומק יתכן ויש גירוי של עצב הפנים ניתן לטפל עי הזרקות בוטוקס . אבל קודם צריכ לברר מה הסיבה נא לפנות לנוירולוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם אפשר רק עוד שאלה

נינה
    30/01/2012

מאותו יום שרשמתי את ההודעה קרה דבר נוסף היד השמאלית שלי שכואבת לי מדי פעם פשוט "נרדמת" זה היה במשך יומיים הולך ובא כרגע היא בסדר. בנוסף כשאני מרימה את היד למעלה ישנה ירידה של הדופק (שלגביי זה הייתי אצל הרופא ששלח אותי לצילום שם לא ראו משהו לא תקין) אבקש את חוות דעתך,תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך נינה

נינה
    30/01/2012

רק חשוב לי לציין שאת הצילום והביקור אצל הרופא היה בעבר לא בזמן האחרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו