מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזוזה בראייהנינה04/03/2012
שלום דוקטור,
אחרי שהופיע אצלי נקודה שחורה בעין ימין עשיתי בדיקות ושללו קרעים ברדתית ואחרי פאניקה ולחצים וחרדות הבחנתי שאני רואה את התמונה זזה בשתי העיניים כאילו התמונה שאני רואה נשארת במקומה לא זזה ימין או שמאל אלא רועדת והרעידה הזו שאני רואה היא כל פעם בתדירות שונה..למשל אם אני מתעוררת כשאני מבוהלת הרעד הוא בתדירות גדולה מאוד כך שאני נלחצת יותר..וכשאני רגועה אז הרעד יותר נמוך אבל זה מפריע לי אפילו שזה כבר כמה חודשים ככה אבל אני עדיין נלחצת..הייתי אצל כמה רופאים וסיפרתי על התופעה והם לא התייחסו ורופא אחד אמר שאם אני רואה רעד בשתי העיניים אז זה לא משהו חריג רופא משפחה טען שזה תוצאת לחץ מה דעתך בענייין???? תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזוזה בראייה - תגובה
ד``ר רונית גלעד14/03/2012יכול להיות שמדובר בניסטגמוס יש צורך לראות נוירואופטלמולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנת אותי לא נכון..
נינה14/03/2012העיניים שלי לא זזות הם ממוקדות והתזוזות שלהם הם בשליטתי אבל התמונה עצמה שאני רואה היא זו שזזה.. או אפשר לומר רועדת..מה ייתכן הבעיה?? פשוט אינני מוצאת הסבר וזה מלחיץ..אני בת 20
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)