תזוזה בראייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזוזה בראייה
    נינה
    04/03/2012

שלום דוקטור,
    אחרי שהופיע אצלי נקודה שחורה בעין ימין עשיתי בדיקות ושללו קרעים ברדתית ואחרי פאניקה ולחצים וחרדות הבחנתי שאני רואה את התמונה זזה בשתי העיניים כאילו התמונה שאני רואה נשארת במקומה לא זזה ימין או שמאל אלא רועדת והרעידה הזו שאני רואה היא כל פעם בתדירות שונה..למשל אם אני מתעוררת כשאני מבוהלת הרעד הוא בתדירות גדולה מאוד כך שאני נלחצת יותר..וכשאני רגועה אז הרעד יותר נמוך אבל זה מפריע לי אפילו שזה כבר כמה חודשים ככה אבל אני עדיין נלחצת..הייתי אצל כמה רופאים וסיפרתי על התופעה והם לא התייחסו ורופא אחד אמר שאם אני רואה רעד בשתי העיניים אז זה לא משהו חריג רופא משפחה טען שזה תוצאת לחץ מה דעתך בענייין???? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזוזה בראייה

הוספת תגובה

• תזוזה בראייה - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    14/03/2012

יכול להיות שמדובר בניסטגמוס יש צורך לראות נוירואופטלמולוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנת אותי לא נכון..

נינה
    14/03/2012

העיניים שלי לא זזות הם ממוקדות והתזוזות שלהם הם בשליטתי אבל התמונה עצמה שאני רואה היא זו שזזה.. או אפשר לומר רועדת..מה ייתכן הבעיה?? פשוט אינני מוצאת הסבר וזה מלחיץ..אני בת 20
    תודה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו