מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים ודקירות באיזורים שונים בגוףתמי10/03/2012
אני בת 53, בדר"כ בריאה. לפני כחודשיים התחילו לי כאבים באזור הבטן אך לא במקום מסוים. לפעמים הכאבים דמו לזרם חשמלי ונמשכו כל פעם מספר שניות ולפעמים הכאבים היו רגילים יותר ונמשכו מספר דקות. לאחרונה, בשלושה השבועות האחרונים, הכאבים עברו לאזורים אחרים גם: בגב, בחזה, במפשעה,דקירות בעין, זרם באוזן,באזור פי הטבעת - כל פעם במקום אחר.
עשיתי בדיקות דם מקיפות, בדיקת קולונסקופיה וכן אולטרסאונד בטן שלא נמצא בהם ממצא מיוחד.
האם זוהי בעיה נוירולוגית? מה האבחנה? ואם לא, למי אתם מציעים לי לפנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים ודקירות באיזורים שונים בגוף - תגובה
אייל קליין11/03/2012הסימפטומים מעט מפוזרים מידי על מנת לאבחן בפורום זה ולכן אני מציע לפנות לנוירולוג ולשטוח בפניו את הסימפטומים שאת חווה, מתי מופיעים באיזו תדירות, מה מחמיר מה מקל כדי להגיע לאבחנה. ייתכן גם שמדובר על בעיה אורטופדית כלשהי על רקע בעיות בעמוד השדרה ולכן כדאי גם לפנות לאורטופד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)