מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נא עזרתך הדחופהתאו14/03/2012
שלום, בן 36 בריא בדרך כלל. עובד כמנהל במפעל,עבודהתחת לחץ ועומס רוב הזמן. בריא בדרך כלל. מלפני שבועיים חשתי סחרחורת כשקמתי משינה. אחרי יומיים התחלתי להרגיש מין חוסר איזון,עייפות , עיניים כבדות ובא לי לישון והכי הפריע לי חוסר ריכוז ותחושת חוסר האיזון. מאוחר יותר התחילו כאבי קיבה בחלק עליון אמצעי. הכאב קל אך ממושך והרגשי רעב ובחילה קלה. עשיתי בדיקות דם (כימיה) - תוצאות תקינות מלבד אנימיה קלה 13.4 בדיקת עיניים - תקינה בדיקת א.א.ג - תקינה בדיקת U.S צוואר לבדיקת עורקים - תקינה פניתי לניירולוג - בדיקה ראשונית שלו הייתה תקינה ובכל זאת שלח אותי לבדיקת CT ליתר בטחון לטענתו. כרגע מחכה לבדיקת גסטרולוג. אני מאוד מוטרד,האם זה משהו מפחיד או מטריד אילו בדיקות נוספות לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא עזרתך הדחופה - תגובה
ד``ר רונית גלעד23/03/2012קודם כל זה לא מפחיד אולי בגלל תחושת הסחרחורות אחכ התחלת להרגיש צורת חרדה אבל בכל מקרה אם נוירולוג בדק וגסטרו הייתי ממליצה עוד על בדיקת קרדיולוג לשלול בעיה לבבית ואז הכל בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)