תוצאות אמ אר איי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות אמ אר איי
    צחי
    12/04/2012

אשמח מאוד להעזר בכם.. עשיתי בדיקת אמ אר איי בעקבות מקרה של בעיה בראיה וקושי בדיבור ובעיית זיכרון מסוימת . התור לנוירולוג הוא עוד כשבועיים ואין לי מושג האם זה ממצא דחוף ומה זה אומר..
    בתשובת האמ אר איי כתוב כך:
    :חדרי המח תקינים בגדלם אין עדות לתהליכים תופסי מקום האדרה פתלוגית דמם שינויים איסכמים אקוטיים או קולקציה חוץ מוחית.
    הודגם מוקד קטן בעל סיגנלflair\t2 גבוה מעל חדר לטרלי שמאלי המוקד הינו ממצא בודד ופרט לכך לא הודגמו ממצאים דומים ברקמת המח הממצא איננו ספציפי ויכול להיות ביטויי לשינויי איסכמי כרוני אם כי האפשרות של שינוי דימאלנטיבי איננה נשללת... אין עדות לדיספלזיה קורטיקלית הטרוטופיה של חומר אפור או אטרופיה היפוקמפלית. סיגנל זרימה תקין מודגם בכלי הדם המרכזיים של המח ללא עדות למלפורמציה וסקולרית או סינוס טרומבוזיס......

אודה לכם מאוד מאוד אם תוכלו לומר לי מה אומר הממצא שנתגלה והאם ישנה אפשרות שהכל תקין למרות הממצא.. תודה רבה רבה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות אמ אר איי

הוספת תגובה

• אציין שאני בן 30...

צחי
    12/04/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות אמ אר איי - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    18/04/2012

זה ממצא אקראי שבשלב זה אין לו כל משמעות חולנית . בכל מקרה רצוי לעשות ברור כולל בדיקות דם לקרישיות יתר אקו לב וכן יש צורכ במעקב לבצע מרי מוח בעוד שנה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו