מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייב דחוף תוצאות eegגדי15/04/2012
שלום אני כבן 20 ,
אני סובל כבר כמעט שנה מקפיצות :בידיים , ברגליים, לפעמים בראש, בעיניים.
כל זה התחיל מחבר שסיפר לי על האפילפסייה שלו זה התחיל ממש באותו הלילה עד היום הזה. זה קורה גם בלילות ,
נשלחתי מניורולוגית שסיפרתי לה מה שקורה נשלחתי לemg יצא תקין בגדר הנורמה
Eeg חוסר שינה תקין
eeg ערנות : פעילות בסיסית אחורית בתדירות של אלפה 9 לשנה , במהלך התרשים נצפתה כמות מעטה של פעילות תטא ופעילות אלפה - תטא חדה באזורים הטמפורליים האחוריים דו צדדית. ללא פתולוגיה בעת אוורור היתר והבהובים.
נשלחתי גם לmri צאוור התגלה פריצת דיסק פרה מדיאנה זעיר משמאל לחץ קל על השק , ביתר הגבהיםם ללא בלט ללא הצרות השק או הנקבים.
האם זה קשור? גם חוסר בויטמין b12 יש לי כנראה .
האם זה קשור? האם זה אפילפסיה או בעיה אחרת?
אתמול בלילה נתרקה הדלת במהירות ומרוב בהלה הרגשתי רעידה בגוף האם זה קשור ?
חייב דחוף תשובות אני לחוץ מזה כבר שנה שזה אפילפסיה כבר לא מתפקד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייב דחוף תוצאות eeg - תגובה
ד``ר רונית גלעד18/04/2012ה EEG שי הפרעה קלה שלאו דוקא מעידה על אפילפסיה . אם יש לך קפיצות כל יום רצוי לבצע וידאו EEG באשפוז .
קרוב לודאי מדובר במצבי חרדה אבל בכל זאת יש צורכ לברר. הממצאים בצואר לא קשורים וויטמין בי 12 יש לטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)