כפילות בעיניים סחרחורות וכאבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כפילות בעיניים סחרחורות וכאבים
    עינב
    22/04/2012

שלום דר'
    פונה אליכם אחרי 7 חודשים שאני כבר לא יודעת למי לפנות קיבלתי מכה בעורף מכה חזקה אך ללא עילפון למחרת הרגשתי סחרחורת לא סיבובית אלה כאוס לכל הכיוונים כפילות בעניים דיפלופיה מונוקולרית כל עין בנפרד כאבי ראש וחוסר יציבות אושפזתי פעמיים בבית חולים כל הבדיקות נאורולוגיות סי.טי אנג'יו emri תקין חוץ מעיבוי של השריר הרקטוס הימני נעשה גם דיקור מותני תקין. פניתי לכיוון נירו-אופטלמולוגית שלא היה מה לחדש לי
    פניתי לכיוון רפואת העניים ומשם מפנים אותי חזרה לנאורולוגיה גם חשבו וזרמתי אולי בעיה נפשית 3 חודשים אני אם טיפול של הרופא ומרפאת כאב טיפול באסטו פעמיים ביום קלונקס כדור שינה וכמובן לקינוח ואבן בקיצור מסוממת לחלוטין כרגע אני באותו מצב של כפילות בעיניים כאבים חדים בראש צוואר ועיניים שלא רוצים לעזוב אותי לנפשי לא מצליחה להרדם וחבולה בגופי מכל דבר שאני נתקלת בדרך ולאף אחד אין להם פתרון לבעיה ורק נותנים לי טיפול לסימפטומים אומרים תפני למומחה לאיזה מומחה באיזה תחום רוצה לחזור לתפקוד לפחות 50%
    תודה רבה ואודה לרעיונות חדשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כפילות בעיניים סחרחורות וכאבים - תגובה

אייל קליין
    23/04/2012

מכיוון שמבחינה נוירולוגית אין עדות לפגיעה במעערכת העצבים המרכזית אני חושב שיש מקום גם לטיפול פיזיותרפי משני טעמים: הטעם האורטופדי - מכה בעורך משפיעה על חוליות הצוואר והשרירים סביבן והם בהחלט יכולים להוות מקור לכאבים ולסחרחורות. הטעם הוסטיבולרי- רצוי לפנות לפיזיותפיסט המתמחה בתחום זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לאותו נושא

עינב
    24/04/2012

הי אייל
    קודם כל תודה על התגובה אכן ולא ציינתי אני כבר 5 חודשים בטיפול פזיותרפיה וסטיבולרית וגם טיפול בעורף כמו שהצעת אבל... 1. הטיפול וסטיבולרית קיים שיפור באיך להתמודד וקיימים ימים שזה מחזיר אותי אחורה ולא מסוגלת להרים את הראש מהמיטה בגלל הסחרחורת 2. טיפול בעורף גורם לכאבי ראש לכן מחר יש לי בדיקת ENG תאמין לי שאני מושיטה ידיים למעלה לכל טפול או התייעצות
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו