מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראששירי24/04/2012
שלום, בת 31, היתי אצל נוירולוג היום עקב כאבי ראש מאוד חזקים (בכל הראש, מאחור, פנים, רכות, הכל) כאבים תמידיים 3 שבועות בחודש בחודשים האחרונים. הרופא עשה לי בדיקות שונות רפלקסים, הסתכל בעיניים, שאל שאלות שונות, מדיקות עם פטיש רפואי וכו וכו והמסקנה שלו היא TENSION HEADCHES
לא הפנה אותי לבדיקות נוספות אלא למרפאת כאב, ולהמשך בירור פה ולסת (הופנתי ע"י אאג עקב לחץ שרירי בלסת).. שאלתי בעצם האם זה בסדר שאין בדיקות נוספות? הכאבים יומיומיםם וברמה שמפריעה לתפקוד מאוד חזקה.. לא יכול להיות לחץ תוך גוגלגתי או משהו כזה? (יש כאבים לוחצים) תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה בבקשה
שירי25/04/2012הכאבים מאוד חזקים ובלתי נסבלים ואני לא יודעת אם זה תקין שהרופא לא שולח אותי לבדיקות.. האם כדאי לחזור אליו ולבקש בדיקות מעמיקות יותר? אני סובלת מאוד כל יום כמעט כל היום רק שכיבה מקילה עליי ובקושי מתפקדת מהכאב. כדורים רגילים נגד כאבים לא עוזרים, והוא גם לא רשם לי שום כדורים. כלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי ראש - תגובה
ד``ר רונית גלעד25/04/2012אם הבדיקה הנוירולוגית תקינה . ואופי הכאב כנראה מתאים לאבחנה של הרופא .
בכל מקרה אם הכאבים ממשיכים יש לחזור לרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)