מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואשתתתתת אף אחד לא יודע מה יש לימישהי24/05/2012
שלום,
לפני כשנה וחצי נכנסתי לשירותים ניסיתי להתרומם ולא הצלחתי כאילו איזו יד מורידה לי את הראש כלפיי מטה, וזהו כעבור שבוע זה שוב קרה ובעוצמה יותר קשה , לאחר מספר ימים התהלכתי ברחוב ושוב כאילו הראש שלי נלכד באיזה שדה מגנטי ונפער חור בלב של בהלה ופחד ושהקשה עליי את ההליכה ושמתי לב שאני הולכת בכובד רב ומתקדמת לאט .
כמובן שנבהלתי מאוד זה נמשך כארבע שעות עד שהשתחרר וישר הלכתי למיון ובדיקות הדם היו תקינות ושני נורולוגים בדקו אותי מבחינת אטקסיה וגם בדיקת EEG
ואמרו שזה תקין.
אך עכשיו שעברה שנה וחצי הסיוט הזה לא נגמר למרות שאני רגועה ולא לחוצה ולמרות שכבר לא נבהלת ולמרות שכבר יודעת שאני לא אפול . אני ממשיכה לתפקד ולסבול , מאותו ארוע יש מלא סיפטומים מוזרים , אני אף פעם לא יודעת מה יהיה מחר , פעם קשיי נשימה פעם כובד של מישקולת בגב כאילו אני עושה שק קמח למישהו, פעם כובד בקיבה שמושך אותי כלפיי מטה, פעם כאילו שמו עליי שק על הראש , אני לא יכולה לרקוד ולא לקפוץ וכל תנועה שאני זזה גורמת לגוף להיות בבהלה ומתח נוראים כאילו הגוף לא מתואם עם המוח .
הלכתי לשני פסיכאטרים והם ראו שאני רגועה ושאני מלאת חיים ולא בדכאון ומלאה במטרות בחיים אין לי דפיקות לב מהירות אין לי הזעות אין לי פחד במודע כי התרגלתי לזה , הרופאת אוזן גרון חושבת שזה משהו עצבי אבל הנורולוגים אומרים שאין כלום אז למי עליי לפנות ומה זה יכול להיות ??? קשה לי ללכת אני הולכת כמו רובוט משתדלת לא לזוז הרבה כי כל תנועה נותנת תחושה כאילו ירדתי מהליכון של מכון כושר ואני עדיין ממשיכה את התנועה. לעיתים אני עומדת ויש תחושה שאני שוקעת בריצפה כמו שעומדים בחוף הים בחול הרטוב, ולפעמים במיטה אני ישנה בסבבה ופתאום תחושה כאילו יש רעידת אדמה, אני לא נבהלת ולא נלחצת מזה כי התרגלתי אני לא במתח מזה אבל למה זה ממשיך מה זה ???
נ.ב
גילו לי צליאק האם זה סיפטומים של צליאק? אין לי כאבי בטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה דילגו עליי ???
מישהי28/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיואשתתתתת אף אחד לא יודע מה יש לי - תגובה
ד``ר רונית גלעד29/05/2012נא לפנות למרפאת היפנוזה ביח וולפסון דר סולומונוביץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה היפנוזה ?? זה לא משהו פיזי?
מישהי29/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא.א.ג
יפעת26/06/2012אולי כדאי להתייעץ עם רופא אף אוזן גרון, יכול להיות שזה סוג של ורטיגו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)