מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאן להמשיך לאחר MRI.שאלה שלא נענתהא.ש09/07/2012
שלום רב
כחודשיים לאחר לידה שלישית.
סובלת ממיגרנה עם אאורה מגיל 12 בערך עם תדירויות משתנות של פעם בשנה ולפעמים אף הפרשים גדולים יותר.
במהלך ההריון האחרון מחודש שישי סבלתי(זו פעם ראשונה שסובלת מכך בהריון) מהתקפים שקרו בהפרש של שבועיים(של אאורה) כמו כן כאבי ראש וסחרחורות כמעט על בסיס יומי.התייעצתי עם נוירולוג באופן פרטי ששלח אותי לבצע MRI ללא חומר ניגוד אותו ביצעתי בחודש שמיני והיה ללא ממצאים.
נאמר לי על ידי הנויורולוג כי ככל הנראה בגלל ההריון ההתקפים הוחמרו ונוספו להן הסחרחורות ורוב הסיכויים כי יעברו לאחר הלידה.מאז ההתקף האחרון בחודש שמיני לא סבלתי מאאורה אך ממשיכה עדיין לאחר הלידה לסבול ממיגרנות/כאבי ראש קלים ומה שיותר מציק הוא הסחרחורות עם לחץ שיש לי מעל העיניים(תחושה של עייפות וכאילו העיניים נעצמות).איני יודעת מה לעשות היות והMRI יצא תקין ומעשה גם בירור עם אא"ג שלא העלה ממצאים. האם יש לפחות משהו שאני יכולה לעשות בנוגע לסחרחורות ???
כמו כן שכחתי לציין שבMRI נמצא כי יש לי בלט דיסק צווארי .האם זה יכול לגרום לסחרחורות שלי??
תודה מראש ויום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאן להמשיך לאחר MRI.שאלה שלא נענתה - תגובה
ד``ר רונית גלעד22/07/2012לגבי מיגרנות או מיגרנות עם אאורה יש לקחת טיפול מונע כדי למנוע את ההתקפים . לגבי הסחרחורות לא הבנתי בדיוק למה הכוונה אם מדובר בסיבובים הקורים בזמן שינוי תנוחה מדובר בבעיה אזנית אם מדובר בהרגשה כללית רעה עם לחץ בעיניים יש לעבור בדיקת עיניים ובדיקות דם לשלול בעיה של חסר ויטמינים או ברזל .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)